Thursday, December 31, 2015

A.'Famosa Freepot, Melaka - Day 3

Assalamualaikum.

Niat nak melawat sini actually on the last day. Tapi memandangkan malam after BBQ dinner x tau mana nak pergi, kami follow yang lain je ke Freepot ni. Nak ke bandar Melaka takut sesak. Buang masa nanti. Sebelum tu meh tengok gambar dinner dulu.

Ada lagi tapi yang x de dalam gambar ni dah terlepas pergi shopping la merayau la. Lantak.



Ok kembali ke cerita pasal Freepot pulak. Basically tempat ni I think, macam JPO la kot? Yela aku x pernah sampai JPO jadi tak tau. Tapi jgn lah ingat Freepot ni ada brand like LV, Prada semua tu. No no no. It's not that high end punya brand. Setakat Carlo Rino, Adidas, Forever 21 dan sebagainya tu adalah. 







Gambar blur tapi nak letak jugak

Malam tu, melawat sahaja. X membeli pun walaupun Carlo Rino memang sale kaw2. Itu pun 5rz dah suruh pilih and adalah 2 3 bag aku tunjuk and dia setuju dengan 1 ni. Tapi well, I is isteri contoh yang baik kan? I say NO to my husband. Siap tolak offer husband nak belanja handbag kan. Tapi kalau LV, Prada, Chanel lain lah jalan ceritanya kan? Kekeke. Balik tangan kosong. 

Hari ke 3, hari check out. Niat dihati nak singgah Freepot tapi hujan lebat satu hari. So, kami pergi bandar Melaka dulu semata nak cari Playdoh si Faris. Lunch sekali situ. Dah sudah, singgah rumah makcik Ayu kejap untuk minum petang. Before Maghrib, bertolak balik ke Freepot sebab nak beli baju kerja 5rz. Kebetulan murah. Pukul 820 malam bertolak semula ke KL. 1045 malam baru sampai rumah.

Dah. Itu saja update department family day kami yang pertama. Haha boring I know. 


{From Ayu with ♥}

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...