Thursday, January 24, 2019

Kisah-kisah Tertunggak

Assalamualaikum.

I x sure bila I akan post story ni sebab aku slalu draft banyak2 post and last2 aku x publish. Main reason sebab gambar dalam phone banyak x transfer lagi. Post ni more to nak list down entry2 yang aku x sempat draft/publish lagi. 

  1. Kisah Faris bersunat (lama gile kot kisah ni)
  2. #ayunisurgerystories yang sambungan x publish2 lagi. Again pasal gambar.
  3. Birth story of my 3rd child.
  4. Pantang story of my 3rd child.
  5. Our 1st home.
  6. Kisah pindah rumah.
  7. My resignation story.
  8. Faris darjah 1.


Itu x kira lagi pasal kisah family day or travel sana sini (dalam Malaysia je ok) Kita tengok akhir tahun nanti, dapat x publish cerita2 yang dekat atas tu. Doakan. Aku pun masih meminati dunia blogging ni cuma kekangan masa plus laptop aku dgn 5rz pun bukan elok sangat. Dengan keyboard nak kena tekan kuat2 bagai. Nak beli baru, belum rezeki. 

Oklah till next post, insya-Allah. 

{From Ayu with ♥}

1 comment:

Anonymous said...

publish yg no 7 tu dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...