Monday, April 23, 2012

A Gifts From the Hospital

Time check up hari tu Ayu dah dapat gifts dari hospital. Macam2 Ayu dapat dalam bag tu. [Post] After delivered and time nak discharge hari tu dapat lagi another 2 bags. For me and another one for my baby. Alhamdulillah rezeki.



Dalam bag Anmum ni ada box tu.
Got a lots of pampers :D
I personally suka sangat bila hospital kasi sample pampers. A different sample plak tu. Well at least kita boleh rasa which brand are good for our baby. 

Ni yang paling Ayu suka. Got 3 of this :D


Inside each envelope, ada ni :D
Now nak tunggu Ayu habis pantang then nak shopping using all the vouchers. Vouchers tu semua valid until end of this June saje. 

{From Ayu with ♥}

11 comments:

~ NANA ~ said...

ayu...i pon dah dpt 3 set voucher tu...pampers huggies utk newborn dah ada 24pcs...semuanya gara2 dpt hadiah dari hospital bila pegi check up...hehe

ctmah said...

ee..seronoknya dpt free gift.mesti kat selected hospital je kan?

mia-ina said...

wah bestnya phk hospital bg..swasta ek? rezki

~Ayu BnSyg~ said...

Nana : Nana bestnye every time g check up dpt. I lagi jeles ngan u lah!

ctmah : Not sure la selected hospital ke tak.

Kak Mia : Alhamdulillah. Yup swasta.

Mommy_Cha said...

untung nye dpt voucher avent tuh..ritu mommy cha bersalin kat demc pon dpt byk goodie beg jugak..hihihi...

cik juju said...

PCMC ???

~Ayu BnSyg~ said...

Mommy_Cha : Best kan?

juju : X mampu nak ke PCMC. Hukm je dear

cikpingu said...

dpt jugakk..hihihih...

~Ayu BnSyg~ said...

cikpingu : Best kan?

elle's laaa~ said...

Same la ngan kite kak.. asyik la dpt gift kalo g check.up kt spital.. best.. yg paling best dpt voucher n pampers bnyk..huhu..

~Ayu BnSyg~ said...

Lela : Kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...