Thursday, January 16, 2014

Kidszoona JJ AU2

Balik Penang hari tu, Isnin patutnya 5rz kerja. Tapi agaknya dia jealous tengok Ayu sambung tdo (sebab Ayu still cuti) dia pun rasa malas nak g kerja. Hohoho! Yeah bermalas-malasan la kami dalam bilik. 

After Zohor, went out for lunch dekat Blank Canyon. Then dekat Black Canyon tu Faris memang dah nampak kereta mainan yang kita boleh control tu. X leh duk diam Faris time tu. Sibuk ajak g main keta. Then bagi la dia merasa naik keta tu walaupun memang before this dia pernah merasa pun naik kereta control tu. 5 minit je dia main. Dah habis timing, dia nak lagi. Then I suggest, jom la ke Kidszoona. Kebetulan weekday, so, murah la entrance fee. 

Kena isi form dulu. Unlimited play time until 2200 hours

Dalam tu saje 1 jam lebih dok layan Faris main. Seronok tengok Faris beria-ia main dalam tu. 


Pelekat baju tu entrance tiket dia. Bayaran untuk budak2 saje. Parent free

Banyak2 mainan, Faris suka yang ni je

Yang ni ibu dia suka. Teringin nak masuk tapi 5rz x kasi. Huwaaa kempunan

 


Then ada macam shop lot dalam ni. So cute








This machine ada 3. Semuanya FOC. Tekan button saje and enjoy


Ni perangai baru dia. Bila kita sebut 'elelele' he will make this expression.

Dan lagi

Semoga jadi pendai matematik seperti ayah ye.

Sebab ibu x terror math. *sobs*sobs*


Ni my fav game. Tiba sangat aku ada fav game dalam ni kan? Game siapa cepat pukul button yang bernyala dulu. I beat 5rz by the way. *proud*

Kidszoona ni x la besar mana but good enough la for the price you paying. Tapi kalau during weekend masuk dalam ni, not worth it kot? Charge double and sure bersesak dengan other kids. Tapi untuk ibu2 yang nak shopping tu best la. Biar ayah jaga anak dalam ni while kita shopping. Kekeke :p

Worth going here? Yes but only for weekday je for me. But paying RM 10 on weekday pun still cheap kalau nak compare dekat KLCC and 1 Utama punya kan? Both KLCC and 1 Utama, Ayu x pernah merasa lagi. Next time maybe. 

Till then. 

ps:// Esok cuti lagi. Yahoo!!! 


{From Ayu with ♥}

5 comments:

Wafee said...

Ni kat JJ AU2?? tak pernah tau pun ade ni... N its cheap!! Kat JJ Wangsa Maju pun lg mahal dari ni... N ada timing... Have to check this out... Thanks Ayu!

Nor Ayuni Rosli said...

Wafee: Yup JJ AU2. Dekat belah atas dekat2 kedai DIY and kedai buku tu. Waaa Wangsa Maju belah mana plak? Welcome

~YUN~ said...
This comment has been removed by the author.
~YUN~ said...

Yun xpenh pegi sini lg,tp last week hsband ajak pegi aeon bukit raja...bru je bukak,mainan still baru...seronok tgk afif main..lepas ni blh try sini plk...:)

Wafee said...

Ayu... Jaya Jusco Wangsa Maju kat tingkat satu... Anak buah saya tak boleh langsung lalu depan tu... mesti nanges2 nak main... Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...