Thursday, October 27, 2011

Mimpi Pelik

Sudah 2 malam saya bermimpi perkara yang sama. About me being pregnant. First night mimpi tu biasa2 je tapi yang second night mimpi tu Ayu rasa macam jelas.

Mimpi First Night.

Adib, my younger brother keluar dari bilik doktor (orang masuk bilik doctor tapi dalam mimpi dia keluar plak) and then the doc said

"Insya-Allah, tak lama lagi awak akan jadi uncle"

So maknanya Ayu la yang akan pregnant. Tapi mimpi tu Ayu tak bagitau sape pun even to 5rz.

Mimpi Second Night.

Ayu ke klinik untuk check (tak taula nak check apa. Tetiba dah ada kat klinik) Then dapat doctor laki check2 Ayu. I think check biasa2 je kot. Suddenly I said

"Doctor, saya pregnant ke?" Tak paham nape Ayu tanya soalan pregnant sedangkan Ayu ke klinik bukan nak test untuk pregnant.

Doctor tu senyum je sambil kasi kertas macam resit suruh bayar kat kaunter. Ayu pun rasa pelik la sebab awat la doctor tu senyum je. Cakap la kalau pregnant, pregnant. Kalau tak, takla. Ni dia senyum je.

Bangun pagi tu pergi kerja macam biasa tanpa cerita pun dekat 5rz. Sampai office baru texted him and he just replied to me

'Amin....'

Macam tu jela cerita mimpi pelik ku. Haha ntah pape ntah entry ni kan?

{From Ayu with ♥}

6 comments:

Fariza said...

entri comel :)
jaga diri tau ayu.
suka, ayu dh pregnant.

dOdOt_ShyG said...

tahniah ayu.. so sweet!!
take care dear.. :)

Liyana said...

comel je mimpi ayu, hehe

selalu kot mimpi pelik2 gini, siap bersambung balik mimpi tu sbb lps bgn subuh smbung tido blk, haha

~Ayu BnSyg~ said...

Thanks all =)

Khairiyah aka Kerry said...

ayu..mimpi pelik ayu tu ade makna lain.huhuh.blh emel kerry kat kerry85@gmail.com if nk tahu ape maksud mimpi tu.

~Ayu BnSyg~ said...

Khairiyah : Maksud tak elok ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...