Wednesday, September 19, 2012

AeU Open House

Was held last week on Tuesday. 

I post this on instag. Ramai suka. Heels x de jenama pun tapi cantik kan?

Alhamdulillah this is my second year dengan company ni. Tapi kesian la my sis Ain. She was a part timer dekat company ni for the whole of Ramadhan's month. Tapi dia tak boleh nak datang open house ni sebab class dia dah start. Kalau belajar dekat around here saja tak pe. Ni nun jauh di Pantai Timur. X pelan Ain. X de rezeki mu. Open house ni memang rugi la bagi siapa yang tak boleh pergi sebab ada kambing golek uoalls. There's so many variety of foods here. Semua sedap2 but sadly, semuanya tak sesedap last year. Last year siap ada dim sum lagi. This year x dela plak. I was waiting for dim sum actually selain dari kambing golek.



Apalah raya without lemang kan?

Every year pun ada

Aaa teringin roti jala plak skrg ni!

Nasi briani

Kambing golek.

Cendol and ABC

Pastu kan. Boleh plak MC (x kenal la plak. Hired MC kot) dok annouce cakap Anuar Zain nak performed. Siap cakap lagi Dato (CEO President) kawan baik dengan Anuar Zain. Ayu plak dok percaya. Time tu, ballroom gelap. Konon2 nak kasi surprise la. Skali bukan Anuar Zain. Tapi staff AeU. Hadoi! Kena tipu. Ayu ngan kawan2 yang lain siap bersorak la semangat. *kuikuikui*

Ini persembahan dari anak2 staf AeU. Wonder Girls u. Cuteness!

The ballroom



Oh ye. Kali ni juga 5rz tak dapat nak joined sebab dia ada urgent meeting. Last year pun sama gak. Always wrong timing. Since 5rz x de, x dapatla Ayu nak tag along my Faris. Semua dok bawak anak laki bini masing2. X pelah. Nak wat cam mane.

Part of Registry's team

Missing another 2 ladies, then complete la department kami

I paling pendek walaupun dah pakai heels the vass kan. Sekian!

Oh ya. I told you that baju tu I repeat banyak kali kan?

Me being me O.0

Overall I enjoyed the event walaupun last year punya event lagi berganda-ganda bestnye. Insya-Allah kalau ada rezeki, kita jumpa next year plak ye.

See you next year, insya-Allah

{From Ayu with ♥}

4 comments:

Syima Syaz said...

i lg la kesian.. tk dpt join raya celebration kt ofis sb maternity.. sad!

Allene said...

makan2 i like... :D

♥ MRS NON ♥ said...

Salam kenal.... ^__^

wah..
bestnya...
banyak juadah!!



feel free to visit my new blog :)
http://mrsnon.blogspot.com/

~Ayu BnSyg~ said...

Syima : X pela yang. Nak wat cam mane kan.

Allene : Who doesn't?

Mrs Non : Hye awak =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...