Wednesday, February 20, 2013

Foods in Sarawak

We are now come to entry foods plak. But actually tak berapa banyak pun gambar foods yang Ayu dapat snap. This entry more to like picture will do all the talkings. 



Close up roti kawin. Roti burger goreng garing then sapu kaya. 
Insya-Allah nanti nak try buat sendiri la.

Tak tau ape nama ni tapi rasa macam buah mata kucing. 


Mee kolok. Teringin lagi please

Sup mee kolok. Tapi makan macam tu je pun dah sedap

Lala buluh ke namanya ntah. Rasa macam lala jugak, Ok sedap!

Laksa Sarawak. Sorry, Ayu tak suka. Mee kolok please. Hee~~

Itu saje. Hehe :p

{From Ayu with ♥}

6 comments:

nurayunni said...

wow..best!nak sikit

~Ayu BnSyg~ said...

Macam mane nak? Ayu pun x de makanan ni

~Ayu BnSyg~ said...
This comment has been removed by the author.
BuNGaKRiSTaL said...

rasanya buah tu.. buah nona.. tak sure la tmpt lain panggil ape.. :)

~Ayu BnSyg~ said...

Really? Rasa macam mata kucing. Hee~~

ngumbang said...

Semua pun sedap. Ada tak yang tak sedap setakat ini?

Kalau ada rasa nak cuba lagi...nah inilah dia...laman web yang boleh membantu anda...

http://www.facebook.com/pages/Pakej-Percutian-Sabah-Sarawak-Travel/147676668611398?fref=ts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...