Monday, March 16, 2015

Aroma Ikan Bakar, Kuala Selangor

It was father in law punya birthday celebration and we went to have dinner at Kuala Selangor. Di plan oleh adik beradik 5rz. Also my first time makan seafood dekat sana. Bertolak from KL around 4 pm. Planning asal nak jalan2 tengok monyet dekat sana tapi tukar plan terus ke tempat makan. Itu pun sampai dah pukul 6.30 petang. Semua tempat cantik dah di reserved so kami kena tunggu turn. 

Bila dah dapat tempat duduk, kami pergi pilih seafood and cakap je nak masak cara apa etc. 

Sebahagian harga barangan yang sempat Ayu snap




Dalam 1 jam, baru kami dapat apa yang kami order. 

Masak 3 rasa
Ikan bakar

Masak stim

Masak berlada
Masak sambal petai

Dan adalah beberapa lauk lagi yang kami order tapi dah malas nak snap gambar. So far makan sana oklah sedap jugak tapi I prefer dekat Sabah. Muahaha. Cuma service x berapa bagus. Kasi nasi tapi x de pinggan. Kasi lauk tapi x de sudu. Ha macam tulah lebih kurang padahal basic things je tu kot. Kasi nasi tapi x kasi pinggan, kau ingat kami nak makan tadah tangan? Tapi tempat tu still ramai customers. 

Ecece menjeling pulak Faris ni



Untuk duduk dekat sini ada extra charge RM 20. Mungkin sebab spot cantik. Hehe

Selesai makan, kami balik la ape lagi. 11 pm sampai rumah. Dah. A short post, indeed. Oh ye by the way, dekat sini boleh tengok sunset. Surau and toilet pun ada. Oklah bersih jugak tempat dia.   
{From Ayu with ♥}

2 comments:

Chekgu Azrine said...

Kalau ckp.psl sedap.mesti org ckp aroma ikan bakarkan..tp tula.jauh plak nk ke sana..huhu

Ayuni Hj Rosli said...

Chekgu Azrine: Memang jauh nak sampai sana. Tapi, sekali sekala boleh la. Every week memang x dapatlah kan? Kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...