Friday, March 16, 2012

Baju Baby Semua Dah Basuh =)

Assalamualaikum. Just a short update.

Setelah sekian lama nak buat kerja ni asyik tertangguh je. Alhamdulillah semua kain baju dah settled. :D Ayu rasa baju baby tak banyak la yang Ayu beli. Tak tau la cukup ke tak. Tengok orang lain macam sakan je beli baju baby. Tak pelah. Kalau tak cukup nanti, kami beli kemudian.


Tunjuk warna putih je dulu *hiks*hiks* Oh ye. Lampin tu utk emergency kalau pampers dah habis and lupa nak beli. Boleh juga buat kain bedung baby nanti

5rz sangat suka kemas barang2 baby. Everytime habis shopping barang baby, sure dia yang akan kemas, lipat and simpan elok2 dalam almari. That is something that he would not do if it is my stuff or his. =/ 

Ok next, nak kena sterilize all the feeding bottles together with storage bottles. Oh ya about storage bottles Ayu ada cerita nak kongsi but later2 la.

{From Ayu with ♥}

7 comments:

Elly Anaille said...

ok la tu bli cket2, x pening nak basuh. kalau mcm i ni beli mcm nak habis satu kedai mmg syok. tapi, part nak wat laundry nnt mesti hazab. urghhhhhh!

erin moshimoshi said...

wahh kak ayu dh excited nie .. rumah sndiri ke umah mak ni kak ?

ReYNa said...

xpe.mmg kena basuh cket2 dulu.baru x penat sgt.hihi

cikpingu said...

nk bsuh bju bby bsuh sume.. klu ckit2 mmg jenuh la... hehe.. tp xpe la kot.. tgh excited...hihi...
kite pun dh selesai bsuh sume.. dgn tilam tuk bby pun dh bsuh.. hehe

~Ayu BnSyg~ said...

Elly : Takut x cukup je but will buy later, insya-Allah.

Erin : Mestilah excited :)

Reyna : :D

cikpingu : Rajinnya basuh tilam skali

inn said...

kak ayu..xyah bli bju babay byk sgt sbb baby cpt membesar..kalo nk bli, bli y bsr sket..hehe

~Ayu BnSyg~ said...

inn : Memang x beli baju baby byk pun. Thanks for the advise

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...