Monday, December 19, 2011

Items For Rent

Assalamualaikum.


Maaf sangat2 sebab gambar blur. Tab tu yang circle tu ok?

Just to let you know that tab dekat atas tu (Items For Rent) dah siap. I mean, I've put some items for you to rent (if you interested) Mostly permintaan yang paling banyak was my engagement veil. But last2 customer tak jadi ambik with their own reason. I guess mayb diaorang tengok the colour tak match with diaorang punya baju kot? Or tak sure la Ayu.

Masih terfikir what else should I rented out? Agak2 ada ke orang nak sewa my small pillow which I used as my hantaran deco? [post] Haha.

Anyhow, itu saje entry kali ni.

{From Ayu with ♥}

6 comments:

Jan@Afzan said...

hai ayu..

wah, rajin buat rental item..

I noticed u left ur msg kat inbox i
well, sori dear, baru nak membuka blog yg berabuk tuh. blog tuh pun memain je, curahan hati..hehe

takecare dear on ur lil' baby dalam peyut..Alhamdulillah, rezeki awal..
Pray for me jugak ye..hehe

~Ayu BnSyg~ said...

Jan : Hi Jan. Insya-Allah klu Allah nak bagi rezeki baby tu, ada. Usaha, doa and tawakal la byk2 k? Ayu pun after kawin 2 kali period jugak then alhamdulillah pregnant. =)

farahD said...

dear jom exchange link oke..i jumpa ur komen kat my shout...I dh letak ur links in both my blog hehe nnt jgn lupa copy ek button =)

www.scrapaperclip.com dan http://jijana.blgspot.com

nnti apa2 leave komen kat my blogs yea. thanks dear

~Ayu BnSyg~ said...

farahD : Done linked you back. Tq

mrs irmidrza to be said...

singgah bw dear..cari ilham wedding prep..jom exchange link dear...folo u..

http://lildrwalimah.blogspot.com/

~Ayu BnSyg~ said...

mrs irmidrza : Let's. Thanks for following me dear =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...