Wednesday, January 4, 2012

Quick Update

Assalamualaikum.

First entry in 2012. Weehoo. Actually I've dfart out 1 entry for closing the 2011 but x habis. Therefore, tak publish la. Never mind then. Selamat tahun baru 2012 (still belum terlambat)

Today, 4th January 2012 adalah birthday mak Ayu. Happy bday mak. Dah wish masa turun nak breakfast tadi. Hari ni juga first day of working in 2012 since semalam Ayu still cuti. Bila dah cuti, email surely la banyak nak kena clear kan. Biasala tu. I will be very busy this week as the exam will be held this weekend.

Eh company den ni nan hado kasi new calendar ke? Payah la nak plan pape without calendar. Diary pun nan hado. Ape cite? CNY pun den tak tau bilo? Bila eh? Later nanti Ayu kena google gak la satu calendar. Susah wat keja macam ni.

Oh yes. Ape azam baru korang? Tahun ni Ayu pun ada azam baru gak but insya-Allah, I want to keep it to myself jela. Malu cakap kat sini kalau tak jadi. *kuang3x*

Anyhow, banyak benda juga yang Ayu nak update like my trip to Penang, another visit to the clinic (ada cerita sedikit sedih?risau? di sini) cerita saya daftar dekat hospital for my delivery nanti (ini cerita risau, cuak dan takut kot) saya dah ketagih twitter (duhhh orang lain dah lama kot!) and etc. Later on that when I got free time.

Congrats to kak red sebab dah dapat baby boy sebagai penutup 2011. Tahniah, tahniah!

Ok bye. Assalamualaikum.

{From Ayu with ♥}

2 comments:

amal said...

selamat thn baru n selamat hari lahir to ur mom! :)

azam thn baru? hmm.. nak jadi good mommy to my soon to be born baby :D

~Ayu BnSyg~ said...

amal : Happy new year Amal and thanks for the wish to my mom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...