Tuesday, August 14, 2012

First Time Merasa Baskin Robin

Is it worth it to q panjang2 to get a scoop of an ice cream? No comment but 5rz and I went there to get one. 5rz and Ayu x pernah merasa Baskin Robin ni. *jakun* Mula2, 5rz malas nak pergi but after Ayu pujuk2, last2, dia ikutkan aje. 

After iftar and Maghrib di rumah, kami ke JJ AU2 (sorry, I still loved to called JJ instead of Aeon)

Sampai terkeluar-keluar orang yang beratur

No giliran kami

In between, Ayu sempat masuk nursing room untuk bf kan Faris. 5rz takes turn q for the ice cream. Nasib sementara Ayu bf kan Faris, 5rz tak sampai lagi ke kaunter nak collect ice cream tu. Rezeki.

Almost there baybeh!

Memang sedap la ice cream dia. Banyak lagi ice cream lain yang Ayu x pernah merasa. *jakun lagi* Tutti Fruti la, Haagen Dazs la ape lagi? Sape nak belanja Ayu makan semua2 ni? 

Mine. 5rz punya lagi sedap. Dia ambik Chocolate.


{From Ayu with ♥}

4 comments:

Mommy_Cha said...

penah rasa BR nih. flavour caramel ape ntah. heaven sedap giles. mkn sampai ke titisan darah terakhir sebab regenya mahal wooo...hahahah!

Asz Miza said...

Memang fav la BR ni..datang every 31st semata2 nk dapat disc 31%..tp cina berlambak yg q..mencik..last2 g ari biasa makan baru puas..g la on Wed, dapat double scoop tp harga utk 1 scoop. :) Since preggy ni mmg asyik nk BR je la..nasib la husband layankan. :P

ctmah said...

sedap2..mlm td baru berkesempatan basahkan tekak ngn BR.amek perisa choc n yogurt oren.sedap!nnt nk lagi lah

Liya Laa said...

Hehehe..same..tp num Liya lagi cpt. nasib xpergi yg JJ. Liya mkn cotton candy. comei je aiskrim tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...