Friday, April 19, 2013

Berebut Nak Potong Kek

Happy Birthday to my husband. Hehe tak de kena mengena dengan tajuk. Hari ni birthday dia. This post nak cerita pasal lain but not my husband's birthday. Ok enough of the introduction.

Ni kejadian time birthday Faris last month. Biasalah budak2 berebut nak potong kek. 

After lagu Happy Birthday habis dinyanyikan, tetiba si Akif (my nephew) berebut nak potong kek. Ayu ajak potong skali dengan Faris tapi dia x mau. Tamak kau Akif! Sampai menangis-nangis nak potong kek. Faris cool je. Nasib baik. Kalau x, macam mane tu? 


Ok dia dah siap pegang pisau tu ha

Letak skali dengan tangan Faris, dia nangis

Faris tengok je kau Akif. Hehe

Ambiklah, ambiklah


Alolo sian Faris. Faris ok je kan?

 So, kek Faris dipotong oleh Akif dahulu instead of Faris. Sian anak ibu. It's ok kan Faris? Lepas Akif potong kek, barula dia puas. Then barulah giliran Faris. Faris pun macam tak mengerti pape pun. Just go with the flow. Im sure kejadian macam ni selalu je kan terjadi. Like I said earlier. Budak2.


Ni after selamat selesai all the kenduri.

Time ni dia baru dapat kaki. Berjalan jela kerjanya

Insya-Allah next week la ye Ayu start review about my family trip to Guilin. Till then.

{From Ayu with ♥}

2 comments:

cha said...

haha tulah biasala kan u budak budak time bkn bday dorg pun nk berebut tiup lilin bagai hihi btw happy birthday to your husband :)

~Ayu BnSyg~ said...

Cha : Tq dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...