Thursday, April 18, 2013

Faris Birthday Celebration

Ni cerita basi dan busuk!

We celebrate Faris first birthday a week earlier because we tumpang kenduri SIL masuk rumah baru. Since the birthday celebration was a tumpang kenduri one, I cannot plan much for Faris. Actually macam2 dalam pale otak nak buat itu ini untuk dia but x pelah. Less is more. Ceh!! 


The cake

Tepi2 tu pun ada letak gambar Faris

The personalized t-shirt. Kaki ayah, kaki ibu dah Faris

The goodies

Kenduri doa selamat start at 10 in the morning and when it's time for lunch, the guys started to bakar the kambing. We did Faris aqiqah as well. Birthday party starts at 1500 hours. Ayu sempat tempah cake and personalized t-shirt and beli gula2 sikit for goodies. Itu jela yang termampu.

Rasanya Faris berminat tengok api tu je.



Ramai tetamu yang datang tak tahu pun kami sambut birthday Faris skali sebab kami memang x kecoh2 sangat.  Dah kate tumpang kenduri. Buat plak kat umah SIL. So most of them tanya 'Birthday siapa ni?' And because of that also, Faris gets more cash rather than hadiah toys etc. Ha lagi valuable Faris kalau dapat cash. Toys banyak2 pun semakkan rumah je nanti. Nanti ibu simpan all the money dalam account Faris ye. 

Faris ngantuk dah time ni


Family photo

Jangan lupa asingkan tulang aqiqah dengan sampah yang lain ye

Both cake and the personalized t-shirt I ordered online.  Both services was good but the cake was a bit dry for my liking. Personalized t-shirt, I ordered from here.

{From Ayu with ♥}

5 comments:

Bardboo said...

happy birthday buat farish... =)

p/s: Saya ada buat segmen 'Aku Seorang Surirumah'. Segmen tamat pada 30 April 2013, dan hadiahnya adalah Mivva Beauty Box. Jom la join sekali ye.
Bacaan lanjut di sini: http://bardboo.com/segmen-aku-seorang-surirumah/jom-join-segmen-aku-seorang-surirumah

T-shirt Mudah Terengganu said...

Happy Birthday Faris..boleh ke kalau kami nak minta gambar untuk dijadikan testimoni kat website kami?

~Ayu BnSyg~ said...

T-shirt mudah : Boleh. Ambik la. Tq anyway

~Ayu BnSyg~ said...

Tq Bardboo

T-shirt Mudah Terengganu said...

Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...