Monday, April 15, 2013

Dining Review : Sri Ayutthaya

Before Ayu cerita pasal our family vacation, let me just clear kan all the posts that supposedly publish went I was away for the past last week. 

One normal night, 5rz ajak dinner kat Sri Ayutthaya. Memang Ayu dah lama teringin nak makan sini cuma rasa takut nak makan sini sebab tempat dia tengok dari luat terlalu 'class' bagi kami. Kira high standard punya tempat la. Every time nak pergi mesti last2 takut nak masuk sebab takut tak cukup duit nak membayar. Haha :D

Suasana dalam tu




Kat luar tu tempat duduk dia besar sangat. It was actually raining time ni

Candle light dinner? Jadi la. :)

But anyway, one night tu, kami bedal jela. Bila lagi nak try kan? We the one guest yang ada malam tu. How romantic was that huh? But then later came one whole Korean family having dinner next to our table. The interior design cantik, lighting cantik, ambiance good, food delicious, services pun bagus! 


Pineapple juice, 5rz punya 


Air kelapa Ayu punya

Tom yam campur


Telur ape ntah namanya ni. Ni sedap!

Total damage untuk semua di atas termasuk 2 pinggan nasi putih, less than RM 100. Boleh la sekali sekala kan? Recommended? Yes. 

{From Ayu with ♥}

2 comments:

cha said...

ada harga setiap satu menu lg bagus u. tulah tengok tempatnya pun mcm class je hihi

~Ayu BnSyg~ said...

cha : Next time kalau Ayu ingrates, Ayu buat ye. Tq by the way

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...