Monday, June 16, 2014

Apa Ada di Kudat?

Entry ni banyak gambar je. Nak tunjuk persekitaran di Kudat. 

Nak tunjuk all the bunga2 yang tengah mekar tu.

Kedai Milimewa ni satu2nya pasar raya yang paling best and besar dekat sana



Bangunan kerajaan kalau x silap







Ada lori nak lalu time ni tapi sanggup stop nak tunggu Ayu bergambar. Dah habis posing baru perasan. Huhu
Then last day kami di Kudat, kami singgah ke pasar pagi saja nak tengok apa ada di sana. 

 


Kangkung besar dan panjang. X pernah jumpa dekat KL besar and panjang macam ni. Dalam gambar nampak macam biasa tapi real life memang agak besar kangkung ni.


Haha. What a boring entry! 

{From Ayu with ♥}

3 comments:

Chekgu Azrine said...

okla jugak..
takdela ulu sangat kan sis..
at least orang tau camne kudat

sk said...

hi ayu.. lama tak baca blog ayu.. :D

Ayuni Hj Rosli said...

Chekgu Azrine: Yup.

sk: Ye lama jugak x singgah blog Sk. Kejap lagi Ayu singgah ye. Hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...