Monday, March 14, 2016

Murtabak Cheese Special, JB Trip - Day 2 (Part 2)

Assalamualaikum.

Ok sambungan after dah penat bermain dalam Puteri Habour Theme Park. Kita late lunch hari tu. Teringin nak murtabak cheese yang sangat terkenal dekat JB ni. Kami pergi dekat Kampung Kurnia punya. Mungkin ada banyak tempat tapi aku yang decide nak kesini since kawan aku pun suggest dekat sini. Again, waze saje insya-Allah jumpa. 

Nah harga siap2

Main agenda memang nak makan murtabak cheese. 5rz tanya kenyang ke makan murtabak je? Aku ok je. Dia memang x boleh kalau x de nasi. So dia pun orderlah nasi ayam.


Tempat masak ada 2 ye. Ini tempat masak untuk yang nak tapau. Tempat masak untuk yang walk in dekat belah hujung (tiada dalam gambar)

Yang x bestnya dekat sini x delah pulak jual ABC. Aku teringin murtabak cheese with ABC. X apelah. Bedal jela. So sedap x? Sedap...... I like. Memang x kedekut cheese dia. Setandinglah dengan harganya. Sampai sekarang teringat.  Gambar murtabak cheesee manaaaaaa?


Tengok tu cheese meleleh-leleh. Kami ambik murtabak cheese special ayam

Tarik jangan x tarikkkkkkk




Gambar ni paling tempting!
Itu saja kali ni.  


{From Ayu with ♥}

3 comments:

Chekgu Azrine said...

Xpnh jejalan johor..bestnya

Julie Mangsor said...

Selalu sampai JB mesti cari murtabak singapore. Next time boleh lah try cari mrtabak cheese pulak. Tq atas perkongsian... nampak sedap sangat!

Ayuni Hj Rosli said...

Jatuh cinta dengan Johor.
X pernah dengar plak murtabak Singapore. Thank you jugak sebab ter'cakap' pasal murtabak singapore. Hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...