Friday, August 27, 2010

Perlu ke Buat Begini?

I was on my way back from somewhere when I saw this couple.



I don’t care if they’re married but still I hate to see a view like this. Am I jealous much? X la it just meluat la but I do admire looking at an old folks walking together while their hand are joined tightly. I don’t mind if there were madly in love (even if they’re married) but still seeing kaki bersilang silang mcm tu in front of public it just too much. 5rz is standing beside me but hey x dela plak Ayu nk suruh 5rz selitkn kaki dia kt tgh2 kaki den! How about you guys? Am I over reacted here? What say you? (Haha nk jd cam master Yoda dlm starwars ckp terbalik terbalik)

ps:// This entry also to myself jgk yg x la baik sgt.

{From Ayu with ♥}

13 comments:

amElyn said...

eeeiw.geli..

Pansy Princess said...

hmm.. agak overlaa...i even saw a couple bermanje cium2 dahi and pipi dlm train. tgk tempat jugaklaa kan nk bermanje (even if dah kawin pun kan).hehe.. kite nie cam sekapal plak rase meluat

nway, i've linked ur blog :)

kay kamal said...

actually i dun mind at all.. i thk biase je.. but thats just me.if im married i wun mind kissing me hubby in public.. cz my mom does so..heh~

ElyaElmo said...

aiyokkkk...ayuuuu...cene leh snap gamba nii??minah tu tak perasan kee?kekekeke

si kecil said...

hmm..tatau lah saya terlalu openminded atau terlalu tak kisah. saya sependapat dengan kay. mungkin sebabkan budaya org malaysia pemalu. jadi menda2 macam ni nampak mcm jelik bila dibuat di khalayak ramai (hanya utk yg dah kahwin..yg blom tu mmg x patut la kan.) bg saya, takkan nak tunggu dh tua baru org consider sweet berpegangan tangan dan becium dahi. hmm..

~Ayu BnSyg~ said...

amElyn : Ayu x la geli sgt cuma cam x leh belah je duk lama2 dlm tu.

Pansy Princess : Will linked yo back. Thanks :)

kay kamal : Pendapat org semua lain2 kn? Actually Ayu pnah tgk more than that kt tempt yg sama. Lg la meluat dr kes ni.

ElyaElmo : Klu nk tau, Ayu ni dulu pnah jd spy. Ceh! :p

si kecil : Tula kn? Lain org lain pendapat. Tp depends jgk. Kadang2 ada juga Ayu tgk org muda yg pegang tgn and Ayu rasa sweet. Cuma couple ni Ayu rasa cam x sesuai kot. Kenapa x sesuai? Pnjg la plak citenye nnti. Pendapt Ayu la.

Durruz said...

HAHAHA. motif sgt die nak kepit2 cmtu.

act, to me ..grosss.... hishhhh.

Nora a.k.a Aira said...

herm macam2 ragam sekarang ~

Xora said...

dia takut lelaki tu terlepas kot? ;pbtw, igtkan gambar kamu tadi, terkejut saya.

YuNa said...

hahahaha!! kelakala tengok pic nih.. ape motif dat gal gi kepit kaki boy die ni.. haha takut boy die terjatuh ke apa? ish2.. agak2 la kan..

neway... follow u... salam perkenalan.. ^_6

amElyn said...

i dont mind kissing in public.
tapi, bila underage macam ni, i rasa nak sepak! hakk3.ampeh kan? malaysian culture tak open minded.kadang2 memang bosan, so kena berpada pada n bertempat la..thats my opinion.. =)

mysarah said...

over!

Cieri said...

xpaham
apa y over nye?besa j saya tgk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...