Tuesday, March 22, 2011

Ayu Ke Rumah RedMummy =) | Part 2

Ok ni behind the story mcm mane Ayu boleh ke rumah RedMummy. Pada satu mlm, (eceh!) Ayu mcm biasa akn baca blog RedMummy ni hr2. Suka ngan cerita2 kak Red. So, as usual time baca tu tetiba kak Red wat satu enty psl Nak Tix Sunway Lagoon?? Entry tu di publish ptg, tp mlm br Ayu dpt baca. Tarikh ttp utk menang hadiah tu was on that night itself. Kira luck Ayu la sbb x terlambat utk mencuba nasib. 


Klu tgk time mmg dh after 12 midnight tp this one Ayu print screen after knowing I'm the lucky winner. =)
So, lps dh abis baca blog kak Red, Ayu tetiba msk nuffnang. Ayu jarang check nuffnang Ayu. Kadang2 je. Kebetulan time Ayu check nuffnang tu, Ayu familiar ngan satu nama ni.


One of the reason Ayu x suka update blog time weekends. Org yg sggh ciput je.
Eyriqazz. Ayu rasa mcm pnah dgr nama ni kt blog kak Red. Pastu comes this feeling. Nape Eyriqazz ni dtg sggh blog Ayu? X kn Ayu menang kot? Then comes the negative thought. Mayb dia sggh jap je nk tgk blog Ayu. Sbb klu nk menang Sunway tix tu, kena komen kt entry dlm blog kak Red. So dr situ dh dpt link Ayu. Ayu igt, Eyriqazz saje2 la sggh blog Ayu. Then Ayu tergerak plak hati nk check email. Ayu jarang check gmail Ayu mlm2. Ayu slalu clearkn yahoo email before tdo. Then I opened my gmail and I received email from Redmummy! From that moment I knew that I'm the winner. Serius time tu tgk email Redmummy terus lompat2. Padahal time tu x bukak and baca pun lg ape yg kak Red sent. Bayangkn la kul 0230 a.m dok la lompat kegirangan sorg2. Suka! Suka! :D

Nk call 5rz and smpi kn berita gembira pun x smpi hati sbb dh lewat sgt. Hold jela tggu esk pg br bg tau. Alhamdulillah Ayu x sangka terpilih utk jadi pemenang. Padahal komen Ayu dlm entry Redmummy tu biasa je bg Ayu. Tp tula klu dh namanya rezeki kan? Nk tau ape Ayu komen yg smpi Eyriqazz pilih Ayu sebagai pemenang? 


Jgn tanya nape Ayu hntr entry bersama mak merah. Tu dulu2 punya cerita. Dulu2 pun still thn ni gak =)
Then bila tarikh contest dh ttp, kak Red balas la komen ni plak



Terima kasih byk2 diucapkan kepada Eyriqazz kerana sudi bg Ayu peluang utk menang contest ni. Alhamdulillah, rezeki. 

Then, I replied kak Red punya email saying that I want to collect the tix dkt area kak Red keja. But unfortunately, kak Red was not all the time ada kt tmpt keja dia. So kak Red lg prefer klu Ayu dtg collect kt umah dia. So, itulah sedikit sebanyak cite ttg mcm mane Ayu boleh ke umah kak Red. *wink*wink*

{From Ayu with ♥}

5 comments:

K.I.N.A said...

tahniah ayu!!!

ElyaElmo said...

best nyee jumpa kak red!!!!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

weekend memg ta ramai online pun..wuwuu~ btw, tahniah dear.. =)

lovelyadibah said...

wah!!tahniah!!mmg patut lompat2!!:)

~Ayu BnSyg~ said...

Kina : Rezeki

Elya : =)

Maera : Thanks yang

Dba : Mmg harus lompat2 cam org gle pg2 buta tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...