Tuesday, March 8, 2011

Insya-Allah I'm Back!

Been silent for more than a week, I know. Couldn't help it. Moral down plus fever dtg lg. Hmm not really a fever. Body rasa x bermaya. Tulang belakang sakit and hilang selera mkn (but I did force myself to at least mam ckit but turns out, semua muntah blk) Ada la dlm 3 hr perut kosong je. Dh tu klu mam walaupun ciput, muntah blk. X tau nk mam ape. Minum milo pun muntah blk. Anyhow skrg dh beransur pulih. Selera mam pun dh ada cuma dpt rasakn yg Ayu x mam byk mcm dulu. Bkn sbb nk jaga body utk nk tawen ni tp selera mcm x byk. 

Makin dekat hr nk tawen makin menjadi jadi plak Ayu ni kerap demam or lemah2 badan. Risau gak ni. Masa x sihat hr tu, suruh mak pggl org berurut. Lps urut tu la yg ada selera nk mam. Boleh la walaupun selera x besar mcm dulu. Hey mana tau nnti2 dtg la selera byk2 tu.

Ape wedding progress setakat ni?

Nothing! Hehehe :D

{From Ayu with ♥}

2 comments:

Fariza said...

take care ya.
kuatkan diri.
dugaan kan.

~Ayu BnSyg~ said...

Thanks yang. Alhamdulillah dh sembuh =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...