Thursday, April 7, 2011

Wedding Preparation (Nikah Outfit) | Part 7

Alhamdulillah bj nikah dh siap 3 mggu yg lepas (1 day before my birthday) Bj pun siap pada hari yg dijanjikan. Ayu puas hati sgt2 ngan hasil keja dia. Time dtg kedai utk ambik bj tu Ayu nmpk bj tu mcm kecik. And then try sarung. Alhamdulillah ok but I have to maintain or best, kecikan badan ni lg. 5rz and the rest (family and friend) ckp dh ok dh. X payah nk wat alteration lg. 

Masa mula2 dpt bj tu, ada la 3 mlm berturut dok pki and berangan depan cermin. Cewah. Kekonon cantik la tu. Tp Ayu rasa nnti2 nk sent kt kedai tu blk nk suh dia potong bhgn kain ckit. Rasa cam labuh sgt. Klu pki kasut tggi pun Ayu still rasa labuh. Labuh dia mcm Ayu pki heels 4 inch kot? I don't think I'm gonna wear that high. No no no. 

Bj 5rz plak so far ok cuma Ayu rasa bhgn tgn dia cam labuh. Tp ayah 5rz ckp dh nice dh. Hmm I don't know. Klu ikutkan Ayu, Ayu nk suruh dia potong ckit lg bhgn lengan tu. Tp 5rz ckp ok je. Dh ayah dia pun ckp biarkan. Hmmm.... terima jela. 

Tggl sampin je skrg nk jahit. Jahit tepi je. Nnti later2 Ayu jahit la. Ok itu saje. (*_*)

ps://Please vote for me here. Jasa kalian amatla dihargai. =)


{From Ayu with ♥}

3 comments:

liyana said...

bestnye dpt tempah ikut taste sendiri.. :)

baju nikah kite sewa je sume. kedekut giler.. hehe :D

Wawa Yusoff said...

wah, dah selesai. bestnye:)

my nikah outfit still in progress. hopefully memuaskan.

~Ayu BnSyg~ said...

liyana : x la kedekut. Anda berjimat namanya

Wawa : Insya-Allah. Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...