Monday, April 11, 2011

Wedding Preparations (Door Gift) | Part 4

Alhamdulillah, dh siap mencantikkan 1k bekas door gift. Letih dan tension. Tp pujuk diri x mo tension and slalu beringat, this is only once in your lifetime. Kadang tu tension jap je. Bila tgk hasil decoration yg telah siap, senyum puas hati. So betul la kan? Mana ada benda tension but still fun selain wedding preps. I have another 1k door gifts need to be done. Bila pk psl tu, rasa tension. So 5rz ckp x yah pk. Wat je. 

Ni yg Ayu wat smpi 2 weeks. Stay up tgh mlm nk siap kn benda alah ni. Ada juga yg membantu, terima kasih daun keladi =)
Ini misi seterusnya. Senyum Ayu senyum. =)

Yg ni semua dh settle. Tggl nk order brg utk msk dlm bekas tu. This one paling senang sbb x yah deco yg susah2 sbb bekas dia dh mmg lawa (bg Ayu la)
Utk doorgift yg gmbr no 2 tu, tgh berkira-kira utk settle kn everything dlm masa 1 mggu? Adakah misi akan berjaya? 1k tu byk bg Ayu. Dgn tggl beberapa hari je plak. Rasa cam boleh siap dlm 2 mggu kot? Gambate Ayu!


ps://Please vote for me here. Jasa kalian amatla dihargai. =)

{From Ayu with ♥}

7 comments:

Firdani said...

waa, byknye..sume 2k ke??mmg jenuh la klu wt sorg..

cheQmOomOo said...

huhuhu selamat yek..
tp byk tu 2k..gudluck!!!

~Ayu BnSyg~ said...

Firdani : Yg 2k tu ada cite disebalik nya. Haha :)

cheQmOmOo : Chumel la nama awk yang. Mcm mane nk pronounce tu? Tq =)

Dhiya said...

1k tu mampu dear buat within a week kalau ade yg menolong. u buat sorang agak bengkok gak pinggang nanti :)

tapi kalau yg dtg menolong tu btul2 menolong xpe, jgn tolong menyibok je...and byk tangan sgt pun buat messy la.. bagi dhiya.. buat mane terdaya dan senyum along the process :))

~Ayu BnSyg~ said...

Dhiya : Mostly I wat sorg. *sobs*sobs* Yg byk tolong pun my SIL (lucky to have her) Ayah ada ckp nk pggl org tolong wat sama2 tp Ayu malas la ramai2. Thanks yang =)

Fariza said...

ayu...
wah... gempak ni. bekerja keras untuk hari terindah :)

~Ayu BnSyg~ said...

Fariza : Kena la bekerja keras. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...