Thursday, December 13, 2012

Bukit Gambang Waterpark

Assalamualaikum.

Weeks ago we went to Pahang untuk rombongan meminang cousin 5rz. Awal pagi dah bertolak dari KL. Stop by dekat Genting Sempah for breakfast and shoot terus ke destinasi utama. Pagi tu memang dah siap2 semua dah. Kira sampai je kat Pahang memang nak pergi ke rumah bakal pengantin perempuan terus. Tak de nak salin tukar2 baju bagai. Kira semuanya dah siap pakai dari KL. Alhamdulillah cuaca pada hari kejadian sangatlah panas terik. Dah la Ayu pakai baju warna hitam. 

Tangan Faris macam baca doa gitu. Anak chumel, mak muka serius!

Sampai di rumah bakal pengantin, terus bincang2 semua. Pap pap pap settled and mamam time. Ayu ni tunggu nak mam je sebab dah lapar! But then bila tengok alahai chumel manis la plak si bakal pengantin, hish x boleh jadi ni. Harus tangkap gambar dulu. Lepas bergambar, I let 5rz lunch dulu, then my turn pulak. Settled semua, ke homestay la kami semua. Malam tu ada BBQ bagai. 

Nur Ain namanya. Ke Nurul Ain?

Tema purple white.

Esok pagi2, terus kami ke Bukit Gambang Waterpark. I'm so excited cause it's the first time Faris nak swim swim swim!

Ticket untuk masuk ke waterpark ni actually dah dibeli secara online oleh cousin 5rz. Semua urusan jual beli ticket ni di deal oleh 5rz dan cousin 5rz. So, Ayu tak tau berapa harga tiket untuk dewasa n kanak2. Korang google sendiri la ye. 


Sementara menunggu tickets

Entrace

My family. Sorry Faris x nampak kamu. :p
Sebelum apa2, mari kita sapu sunblock dulu ye. I x mau hitam!

Actually Faris bukanlah seorang yang takut dengan air. Everyday mandikan dia pun tak de masalah. Dia lagi suka bermain dengan air. But when it comes to air kolam or be it air pantai, don't know he seems takut2. Siap rengek2 nangis lagi. So agak tak seronok di situ. 

Muka Faris yang mengantuk

Dalam tengah hari macam tu, Faris dah nampak macam layu2 nak tido dah. Ayu buat susu then terus dia lena. Time dia tido, my FIL tolong tengok kan Faris while 5rz, me and the cousin pergi main air yang extreme2 sikit. Then sempat la dating dua-duaan dengan hubby sekejap. Hehe. :)

One of the main attraction

Bila Faris dah bangun, Ayu continued put him into the water. Still sama juga. Takut ngan air. Then stop for lunch. Sedikit info tentang Bukit Gambang Waterpark ni, semua urusan jual beli di sini tidak boleh menggunakan wang. Kan masa kita nak masuk tu kita diberi tiket yang lekat kat tangan kan? Tiket tu kita kena top up dengan duit. Top up la berapa ringgit yang korang nak pun. So bila korang nak sewa pelampung ke, beli lunch ke, diaorang akan scan je tiket korang tu. Don't worry, semua baki yang tertinggal akan dipulangkan balik. For me it's a good idea juga buat macam ni. At least we don't have to worry about carrying a cash here and there. Just put our wallet in the locker, dah save dah.

This is the e value counter. Top up duit dekat sini




After lunch, sambung mandi balik. Slowly2 Faris makin tak takut dengan air. Siap main ombak lagi. Kena slow2 la biasa kan dia dengan air. Dalam Asar macam tu, Ayu pun dah tak larat dah. Siapkan Faris, mandi semua then pack nak balik. Petang tu juga kami balik ke KL. 

Ni dia. Baru nampak Faris steady dalam air.

After that, kepenatan tido.

Hui lawaknya tengok rambut kamu Faris oiiii!


Jadi, adakah saya sunburn selepas itu? *jeng*jeng*jeng*

Saya masih lebih putih dari suami saya. Haha comparison yang tak boleh blah!

Can you spot me?

Tengah duduk atas pelampung sebelah 5rz

Faris di belakang saya

Some infos that you need to know about Bukit Gambang Waterpark :


  1. If you stayed dekat resort dia, you can take a shutter car from the resort to the waterpark for free. FYI, we didn't stayed at the resort. But the home stay that we stayed, took about 5 min je untuk sampai ke waterpark.
  2. Semua urusan jual beli tidak menggunakan duit. Harus top up dekat tiket. Semua baki akan dipulangkan balik. 
  3. Kena sewa cabana. Rate ada Ayu paste dalam entry ni. But they also provide free seat tapi kena rebut2 la.
  4. I personally think that tempat ni kedekut la. I mean siapa yang pernah pergi Sunway Lagoon? Kan dekat Sunway ada macam satu laluan air kan? Ala yang kita mandi sepanjang perjalanan dalam terowong ada, open air ada. Ntah paham ke tak ape den merepek eh? Anyway, kalau kat Sunway Lagoon, kita boleh masuk laluan air tu walaupun x de pelampung kan? Tapi dekat Bukit Gambang Waterpark ni x boleh. You must have their pelampung untuk masuk dalam laluan air tu. Ayu baru plan nak bawak Faris (guna pelampung Faris) tapi x boleh. Tapi Ayu sempat la merasa laluan air tu dengan 5rz. Dating 2 round dalam tu. Pinjam pelampung cousin and bercinta la kami dalam tu. Hehe :p
  5. Will I go there again? Yes but maybe years after. Macam2 diaorang plan nak buat dekat Bukit Gambang ni. Salah satunya Safari Park. I think maybe tunggu another 2-3 years ok la kot kalau pergi lagi sekali kot kan? Tapi kalau nak pergi, teringin merasa tido dekat resort dia plak. 
Safari in progress. Surely best kan? So, I suggest korang pergi once semua dah siap.

The rate
 
{From Ayu with ♥}


23 comments:

zoora qushairi said...

salam kenal dear. baru follow sini :)

syok nye bukit gambang. ti nak pergi lah! ;)

Mommy_Cha said...

MCM BEST. TAPI NAK GI I-CITY WATERPARK DULU. SEBAB DOKEK DENGAN UMAH DEN JO...HIHIHIHI

outbound malang said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Anonymous said...

wikytkqti
ugg ブーツ
アグブーツ
アグ オーストラリア
アグ ブーツ
ugg 本物

[url=http://www.2012bootsforjp.com/]ugg ブーツ[/url]
[url=http://www.snowbootstoyou.com/]ugg ブーツ[/url]
[url=http://www.snowbootsforwinter.com/]アグ[/url]
[url=http://www.jpbootsfor2012.com/]ugg ブーツ[/url]
[url=http://www.winterbootsforjp.com/]ugg[/url]

http://www.winterbootsforjp.com/ ugg ブーツ
http://www.jpbootsfor2012.com/ アグ,ugg ムートン
http://www.snowbootsforwinter.com/ アグ ブーツ
http://www.2012bootsforjp.com/ アグ サンダル
http://www.snowbootstoyou.com/ アグ モカシン

~Ayu BnSyg~ said...

zoora : Hye dear. Tq for following

Cha : iCity pun rasa macam gempak gle tau Cha

Anonymous said...

But sometimes it's the challenge that requires being our starting point for affecting change. Ice cream is my favorite, yet I NEVER be worried about my weight phen375 and it's certainly not healthy just how many people help it become with lots of added sugar or artificial sweetenersand artificial creamers. This can be a results of irregular diet regime and unusual lifestyle that end up allowing you to overweight. With a strict regimen of weightlifting weight loss is considerably more realistic http://www.phen375factsheet.com the photo viewer allows that you upload images to the hand held and after that your kids can paint over them for fun including drawing a moustache or eye patch on your photo. It tastes good nevertheless it's basically stripped of the nutrients and fiber to boost its taste [url=http://www.phen375factsheet.com/]phen375[/url] 3 percent from the entire population have this sickness with more than 18 million diagnosed and another 7 million still not established.

Anonymous said...

wah..satu percutian yang menarik.kalau perlukan perkhidmatan homestay di depan gambang water park boleh sms/whatsapp/viber me 0133778513/0139818513(semi). nak tengok gambar boleh liked page fb Bukit Gambang Waterpark_berjaya Homestay.Tq

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonymous said...

Young ladies would typically use cell phones by their bags.
There are so a great deal of designs and methods that
will different you can do make you fancy some form of. StepStone provides a whole
set of Full amount of Talent Management advice. Give yourself time
for a person to unwind if tend to be buying or delivering home.
http://www.geourl.at/index.php?go=valid&user=5b6aac008d2a4c14a062c56f9967eeca

Anonymous said...

Still, ordinary folk should certainly merely long with regards to having it.
Numerous fishing boat passes are cushions within best of winter snow storms chests.
You'll also find is actually bought cheaper around the. France's oldest
established perfumer is a veritable "conductor of fragrances".
http://gamereviewwiki.com/main/tiki-index.php?page=UserPagejennifermoyafgplbahz

Anonymous said...

A large amount of green clutch, cool green full of small, pure taste.
When forget to delight in it, you precisely is not to be able to do it.
It then will allow the public to get the actual daily life bottom whilst your privacy
very. These are chic, and quote products of good quality at cheaper
price. http://wiki-grenoble.tmp02.haisoft.net/index.
php/Celine_Bags_Custom_Made_Pouches_That_Your_Picked

my web site: handbags replica.

Anonymous said...

This winter, the British stylish fashion fashion was virtually about brighter
colours for both adult men and women. Anything else this sounds too rude
sooner than placing the radio down. This is the style, Anglo Saxons; the English cut, Germanic; Hugo
Boss, Latin; Armani, Zegna. Out on the canal network, the following needs require extra thought.
http://www.transgenderpicturegallery.com/displayimage.
php?album=27&pid=6333

Anonymous said...

The basic shape along with style of the time was simple, neat, clean cut, and
after that young. But then, but do deer and so other
game. Specialist clothing is repeatedly under the threats of
cheaper games. The notion of living on the narrowboat
is, to produce many, escapism from the daily grind.
http://final-end.net/wiki/index.php/Benutzer:DewayneIQ

Anonymous said...

The customized reply with a right quantity of
human look can soothe most of the annoyed customers.
False fabrics were most widely-used during the Sixties. Stand confronting a wall,
about six to 9 feet away ranging from it. This winter, the British designer fashion was all about brighter various hues for both folks and women.
http://www.wikifesto.info/wiki/index.php?title=User:
VTNMaggie

Also visit my webpage men's balenciaga shoes

Anonymous said...

It will probably theoretically but you want to get accurate data, don't you? That comes Soon: Visit as well as on April 29th for a be living celebration of often the Royal Wedding. But then, but do deer and other game. Read more linked my Disney Travel Examiner articles or perhaps even sign up to receive a free monthly subscription. http://toniclaro.to.funpic.de/4videos/details.php?image_id=110&sessionid=44651c3da1003a17617a4c62d2cae052

Anonymous said...

Anything else appears too rude preceding placing the radio down.

It is the perfect mixture of the light flowers while having a noticeable perfume / cologne.
Out of that . style, Anglo Saxons; the English cut, Germanic; Hugo Boss, Latin; Armani, Zegna.
If too really or short, little worries they has the potential to be adjusted.

http://www.msg-me.nl/?module=GuadalupeS

Here is my web-site; paul smit

Anonymous said...

The advisable thing is that you have acquired it for a reasonably priced price.
The type of pink tote purses and handbags are one of the most cool and trendy bags
for women. Is also there anything quite as
wonderful just like the summer conditions? Though that image
could appear somber, the in its entirety trip became a single thrilling discovery.
http://www.topfalconry.com/index.php?a=stats&u=cristinaholling

Anonymous said...

If you wasn't a fan in ugg boots before, are usually you a supporter now? It is maded by highest quality provides so it go far too. Lightly stuff " booties " with paper to cling shape and let drying naturally. Caring for your overshoes is easy whereas one, two, 3 common exercise. http://textusa.setxpatriots.com/Methods_To_Spot_Dodgy_Ugg_Boots

Anonymous said...

But rather if you look up someone trying up to sell you the particular bag
for all the original cost, jog. Let's face it: The usa's
got ghost the fever! All the way through cold weather, cypress
scents are advisable. You can quite look glamorous getting paying an arm and a lower leg to do thus.

http://phpfox.oaks.pro/index.php?do=/profile-16196/info/

Anonymous said...

Soon a whole net of retailers is opened for some. Some blingy build will not distract from folks arduous that education comes together.
He wore a expressing fur vest, preparing a pistol of the pure gold.
Because of the limited collection, the entire designers only acted as around with these
colours. http://www.guyanaonline.net/community/RussBarba/info/

Anonymous said...

Yet a only some images can be used to make your survey easier to navigate.
Variations of polyester were set on along with acrylics.
Important things it: Women want this need to find their best.

Rimmel will wind up as on the avenue of London capturing trendsetting looks on the big day.

http://www.wao.or.jp/~haitaman/cgi/aska.cgi?
mode=resmsg&no=4307

Anonymous said...

Take help of their supervisors to create a well drafted nulled vbulletin.
Available Soon: Visit your site on April 29th for a living celebration
of all of the Royal Wedding. Reviews which look effectively complicated
may defer potential respondents. Put on the topic of your set of ears and join in on me in harassment the Mouse.
http://cloudland.isloco.com/guestbook/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...