Monday, December 3, 2012

Groupon / MilkAdeal

Addicted to Groupon/milkAdeal since ...... hmmmm I don't know! Recently I guess. Mula dengan beli itu, then terjebak plak to another. I notice that dalam Groupon/MilkAdeal ni barang2 yang dia jual sangat rare nak dapat kat tempat lain. Sometimes, barang yang dijual tu was like so berguna. 

Tapi Ayu pernah ada bad experience with I can't remember Groupon ke MilkAdeal ntah. Barang yang Ayu ordered tu lambat sangat nak sampai! Padahal dah lepas waktu delivery yang ditetapkan plak tu. Banyak kali email and they just replied sabar sabar sabar! Sudahnya, sabar and tunggu sampai waktu yang dijangkakan pun, tak sampai juga. Sent them another email and terus depa sent. Tooks 1 day je then my barang pun sampai. Nasib baik tau nak jaga hati customer. 

Even tho ada bad experience dengan online shopping ni, I still nak beli juga barang2 dekat Groupon/MilkAdeal ni. Most of it memang murah compared to outside and most important thing is, barang yang dijual adalah sangat berguna.

Bawah ni my jewelry box. Sila jangan ketawakan saya sebab saya punya jewelry tidaklah banyak macam orang lain. Main point disini, adalah nak tunjuk the jewely box sahaja. Senang ada jewely box ni sebab Ayu senang nak capai ape yang Ayu nak without tercari-cari merata tempat.

Ada 2 tingkat. Ni tingkat 1. Ceh ayat 'tingkat satu' :D


Ni tingkat 2

Organizer baju ni plak Ayu minat sebab senang sangat untuk Ayu store kan my bra sebab compartment dia satu2 so every morning, Ayu just capai je. And it's space saving too. Dalam drawer pun tengok tersusun je semua benda. Kemas teratur, I loike!

Ni semua 1 set lengkap

Compartment ni Ayu x tau nak simpan ape since. Masih tidak digunakan lagi


Yang ni Ayu simpan my belt and 5rz's belt. Separuh lagi tu simpan handkerchiefs.

Yang ni tempat letak bra >.<

Yang ni plak tempat Ayu letak both 5rz's n my panties. Scarfs Ayu letak yang hanger bulat2 tu. Lagi senang
Itu saja =.=

{From Ayu with ♥}

3 comments:

hayati hashim said...

sama!
i addicted too..

senang kn shopping cmtu.. main klik klik jek..

mudah n pantas

Anonymous said...

i bli groupon voucher utk videographer for my wedding last yr, simplisiti..i rasa ayu pun beli kan. i bli 2, utk akad nikah n reception. utk akad nikah tu diorg x dtg. diorg dtg msa reception tp smpi i dh beranak video still x siap lg..mula2 rajin gak call tnya progress, skrg dh fed up call pun diorg x jwb. ayu kenal x owner dia?

~Ayu BnSyg~ said...

hayati : Yup yup yup!

Anon : Yup SimpliSiti tu pun I beli from Groupon. Laaa nape sampai macam tu? You try la call and tanya2 lagi. You dah bayar kan? Should buat la something. Nak kate kenal ngan owner tu tak la. Kenal gitu2 jela.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...