Tuesday, July 27, 2010

Lagu yg Sgt Chumel! 150 Juta

Ok Ayu stop kn lagu blog sbb nk share lagu chumel ni. Rasanya ramai kot dh tau psl lagu ni. Ayu pun dh tau lagu ni lama tp br skrg saje2 nk share kt sini.

FYI, owner lagu ni msk rancangan Key Note kt Astro tp Ayu x tgk pun. Tau yg Fynn ni msk pun secara kebetulan je. Mcm2 version la lagu ni tp Ayu nk paste yg ni sbb ada lirik so br boleh tgkp ape yg dia ckp. Anyway, enjoy jela :)



Wajib la nk tepek gak gmbr ni!

{From Ayu with ♥}

5 comments:

mysarah said...

fynn memang suka buat lagu pelik2 :D

farahfatihah said...

huhuu kena dgr byk kali lagu ni baru leh kata best ke x heheeh

misz_atiey said...

best :)

zuzu said...

sy memang suka lagui nie...first time dgr kat blog ayu..besh!

~Ayu BnSyg~ said...

mysarah : X pnah dgr lagu2 lain dia. Yg ni je yg Ayu tau.

farahfatihah : Dgr byk kali eh? Ayu plak, first time dgr Ayu dh suka. Chumel!

misz_atiey : Besh kn?

zuzu : Lama x dgr psl zuzu. Dh dekat dh wedding zuzu kn? Heheh first time dgr eh? Mmg besh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...