Friday, July 30, 2010

So Long July

August is coming up. That’s mean fasting month will be soon. Then after that, Muslims gonna celebrating Eid Mubarak. Cam cepat la tahun 2010 ni. Anyway, what you guys up for this weekend? I’m sure korg semua ada je plan yg dh diatur kn? Plus it’s end of the month. Salary still masyuk. Huhu.

Anyway for those yg cam x de plan, come to Jusco AU2. Ada Karnival Pengantin kt sana. Me? The mood of getting married still haven’t come into my body yet. Still clueless. I really want to swim right now. (Lari dr topik jap)

‘B. If you read this, do you plan anything for this weekend?’

Ok back to Karnival Pengantin, I heard mcm2 games dia org nk wat. If I’m not mistaken, ada 3 games:
  1. Games sape paling daring time nk melamar. Rasanya game ni pasangan kena naik atas pentas and tunjuk kn kretiviti masing2 utk melamar pasangan dia kot. Oh mesti romantik.
  2. Berbalas pantun.
  3. Kisah cinta paling menarik. Cerita jela cerita cinta antara korg dan pasangan korg. Dr start time jmpa smpi la skrg.
Out of the 3 games, yg paling besh bg Ayu of course la game yg melamar tu. Wah besh nye klu dpt lamaran dr 5rz. Huhu berangan jap. Game kisah cinta paling menarik pun mcm interesting jgk.

Anyway, utk keterangan lanjut boleh ke laman web ni :


Utk halaman FB plak click sini :


Bwh ni Ayu sertakan peta skali utk sesiapa yg x tau kt mane tmpt dia. Ayu pun rasa cam nk g kot tgk ape yg ada kt sana. Paling kurang nk jgk tgk game melamar tu. Yela 5rz x romantik, so dpt tgk org lain romantik ngan pasangan masing2 pun jd la. Kuang3x. So this will be my first time pg pameran2 pengantin ni. Happy weekend everyone!

Dua2 gmbr kt atas Ayu ambik kt sini

{From Ayu with ♥}

6 comments:

ElyaElmo said...

elya mcm nak gi yg kat pusat krftangan tu...best tak kt sana yeh??

~Ayu BnSyg~ said...

elya : Oh yela Elya. Lupa plak psl kraf tgn tu. Alamak mana satu nk g ni eh?

Nora a.k.a Aira said...

hehehehe dua2 best =) waaa nice blog :)

~Ayu BnSyg~ said...

Nora a.k.a Aira : Thanks Nora. Nora dh g dua2 ke? Ada ape eh kt kraf tgn tu? Ada brg2 kawin ke?

Nora a.k.a Aira said...

dekat kraftangan tu..doorgift untuk kahwin ada la macam pasu tembikar ke hehe =) xdela fokus pasal kahwin :)

~Ayu BnSyg~ said...

Nora a.k.a Aira : Ok thanks dear. Tp rasa x g kot. Nk kena prepare benda2 lain dulu. Anyway thanks for the info ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...