Wednesday, July 25, 2012

My First Instagram

Dah ada account instagram. Yahooooo. (Jakun!) Start buat instagram after dah ada iPad. Dulu tengok je kawan2 yang lain upload instagram diaorang melalui twitter / fb. Teringin juga masa tu tapi Ayu ni masih menggunakan hp bergotah-gotah. Bukannya pakai hp yang canggih manggih pun. Masih setia dengan hp itu walaupun 5rz banyak kali suruh tukar. As long as I can call, received calls, sms, took pictures (walaupun asyik blur je gambarnye kan), buat alarm kejutkan den bangun pagi2 and banyak la heh. So far, guna dulu hp tu. Insya-Allah bila ada rezeki lebih nanti, barulah tukar yang baru.


This is my first instagram. 




My two heros. Muax!

Bergedik gedik-an


Meh sesiapa yang ada instagram, jom add2 Ayu yang jakun makun ni. :D 


{From Ayu with ♥}

7 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Aku lagilah jakun! belom ade semakpong. tunggu lah aku ade nanti,siap korang!

nYomeL said...

dah add!! :)

Anonymous said...

salam..nak tanya, mcmmn awak sign up instagram dekat ipad ye?sy pun tgh gogle2 psl istagram..baru dpt ipad..tp jakun xtawu guna...try cr tp xjumpa pun buton sign up...

Ardini Humaira said...

dni nyer isntagram lama tak bukak hehe

~Ayu BnSyg~ said...

Qiz : Bila dah ada, let me know mek!

nyomel : Tq. Auwwww

Anon : Wsalam. Cari je application Instagram dalam iPad tu then install. Lebih kurang mcm tu la.

Ardini : Awat? X best eh bg awak?

Lara is Veelara said...

ade tab...tp xreti gune instagram.hahahaa,lg teruk kn?hehe.nnti sy try la...

~Ayu BnSyg~ said...

Lara : Explore la yang. Boleh join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...