Friday, September 6, 2013

When Faris Meets Cheeky



This was a birthday party for anak buah kami belah 5rz. It was held at KFC. Very the meriah. Seronok la budak2 especially KFC ada buat games untuk budak2 main. Adults also can participate. No worries. Ayu x terkecuali join the games. Ayu memang dah aim nak drawing board yang boleh conteng2 then padam dengan sekali zap tu untuk Faris. So, I participate. Macam2 la staff KFC tu suruh kasi lesen kereta la, cari duit syiling la, lipstik warna merah and so on. Bila dia suruh bawak kan dia pampers, I was 'alamak bag Faris dalam keta la plak'. But then, Ayu terus dukung Faris then bukak sikit seluar Faris and tunjuk pampers yang Faris tengah pakai tu. I was joking actually but x sangka staff tu kasi juga hadiah drawing board tu. Yeay! Mainan free untuk Faris. 

Makanan plak of course la from KFC. Yela x kan makan nasi minyak plak. Then came cheeky untuk kasi goodies dekat budak2. Faris takut dengan cheeky ni. Nampak cheeky je, lari sambil nak nangis. Comel pulak. Lagi dia takut, lagila aku nak menyakat. Hehe. 

Minta simpati dengah 5rz suruh dukung.
Then 5rz ambik Faris suruh que untuk ambik goodies dari cheeky. 

Takut, tapi nak intai Mr Cheeky jugak



Alolo chumel Mr Cheeky pegang pipi Faris gitu




Bila Mr. Cheeky dah nak pergi, Faris mencari-cari pulak kelibat cheeky tu. Pastu boleh pulak dia marah sebab cheeky dah x de. Alahai Faris. This birthday party memang best sebab meriah. Thumbs up for the planner. 

Duduk sebelah Mr Cheeky, ok dah. Hehe

{From Ayu with ♥}

2 comments:

Mommy_Cha said...

wahhh...sedapnya berKFC sambil celebrate besday. eh lama tak mkn kfc...hihihihi :)

~Ayu BnSyg~ said...

Cha : Awak kan masih berpantang. Ke dah habis pantang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...