Wednesday, January 5, 2011

Thanks Irine Nadia Marcello

Entry ni rasa cam entry x malu pun ada gak. Rasa cam org jakun pun ada. Hr Isnin lps terkejut gak bila dpt tau yg pompuan cantik, Irine Nadia Marcello follow blog Ayu. Terima kasih ye sbb sudi dtg jengok blog Ayu yg suam2 kuku ni. Rasa kerdil sgt klu nk dibandingkan dgn blog Irine. 



Irine menjadi follower ke 130. Again, terima kasih daun keladi. Dan juga kepada blog2 owner yg sudi letak link blog Ayu kt blog dia. Terima kasih tau. Yela klu x mana cik Irine kte tau psl blog Ayu ye x? X kn la tetiba boleh dia tau plak ttg kewujudan blog ini? Anyway thanks a bunch :)

{From Ayu with ♥}

5 comments:

Atiqah Adnan said...

hee~ blog ayu best tau.. thats why org suke baca.. happy blogging ya darl!!

Mia-Ina said...

setuju...blog ayu always best...suke gak lepak sini

Irine Nadia MaRceLLo said...

huhuuhhuuhu..aaikkk..irine x tau lak akk kenal irine..huuhhuhu.irine follow baru smlam sbb irine suke follow blog girl2 n pasangan yg nak kawen x lama lagi..suke tgk preparation nak kawen :):)

btw..cantek2 tawww nnt!! :):):) x saba nak baca entry akan dtg akk :)

~Ayu BnSyg~ said...

Atiqah : Thanks dear. Tiqah pun jgn la nk stop blogging. :)

Mia : Terima kasih Mia. :)

Irine : Mesti la kenal. Pompuan cantik semua org kenal. Hikhik :D Nnti Irine nk tawen pun akn wat blog jgk mcm ni kn? So rasa excited tu mesti ada lah. :)

~Ayu BnSyg~ said...

Sorry Irine. Bkn wat blog. I mean akn blog about wed prep jgk. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...