Thursday, January 6, 2011

Wedding Preparations (Hall) Part 7

Smalam dpt bad news dr Kak Fareeza. Kak Fareeza call person in charge for Dewan C [Post] and then org tu kate renovation start bln Februari plak. Insya-Allah bln 4 siap. Huwaaa :( Mmg x de mood sgt2 dh ni. Rasa cam blur. Actually dh x tau nk cr dewan mana lg. Mostly dewan kt KL ni semua kena ambik catering diaorg. Parents Ayu plak nk outsource. 

Smalam jgk dh start2 tanya ngan b2b and ex b2b yg lain psl dewan. Ok la suggestion yg diaorg kasi tp pape pun nk kena bincang ngan parents blk. Pastu akn create masalah baru plak. Sbb nya mcm ni. Parents nk masakan kampung (this is the main reason nk outsource catering) Dh jmpa satu catering ni and harga pun ok tp x termasuk kerusi meja. And let say klu ambik dewan komuniti la kn (mostly kerusi meja dia charge lain) so extra *kaching* disitu. Ayu ada je jmpa 1 catering ni yg harga kerusi meja and mknan semua ok la within my budget tp masalahnya catering ni x leh nk wat masakan kmpg. Mgkn akn try tanya catering yg parents nk tu sama ada boleh x provide kerusi meja tp harga lebih kurang sama ngan catering pilihan Ayu tu. Tgk la mcm mane.

Eh korg paham ke ape yg Ayu merepek kt atas tu? Ayu pun x tau sama ada ayat Ayu tersusun and boleh difahami ke tidak. Fikiran sgt bercelaru! What a bad start for me in 2011. :( 

ps :// Rainbow2, where are you my dear? Pelangi saya masih tdk muncul2 setelah lama hujan di hati ini. *sobs*sobs 


{From Ayu with ♥}

5 comments:

ElyaElmo said...

dear ...lupe nk bg tau..dh try tnye dewan risda..kot2 boleh?

Aya said...

don't worry dear. last time i ade prob cmni gak since my parents nk amik catering sndri tapi x include brg2 dewan. so last2 mmg terpakse kuar duit extra sikit. tp xperlaa, insya-Allah dipermudahkan jalan tuk mende lain :)

R-YuzSha said...

don't b sad..
kalau kelam-kabut nanti satu mende pun tak jadi..
I know u can handle this..
InsyaAllah semua akan okey..

Mia-Ina said...

susah juga ye bile pilih dewan ni klu x kena keadaan...pepun, hope ayu akan dpt tangani mslsh ni as soon as posibble

~Ayu BnSyg~ said...

Elya : Dh Elya :( Anyway thanks :)

Aya : Duit extra tu yg x mau tu :( Tp betul mgkn rezeki di tmpt lain kn? Amin :)

Mmg 1 ape pun x jd Yuz. Mlm pun x leh nk tdo dok pk benda ni. *tiktok*tiktok*

Mia : Amin insya-Allah kak Mia. I have to be strong no matter what.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...