Friday, January 27, 2012

Wedding Review (The Check List)

Another short entry. My kind of wedding check list. This check list helps me a lot to prepare my wedding. At least it keeps track on which one yang tak settle lagi. Sorry kualiti gambar amatlah tidak memuaskan. Click dekat picture untuk clearer view.


My Wedding Expenses

Ni penting untuk kira potential guest yang akan datang

Ayu start monitor ni from Dec 2010. Before this tak ambik pusing pun. After July onward, period dah tak datang. Hee~~~


I still got my own check list now. It's called baby check list. =) 


{From Ayu with ♥}

23 comments:

Anis_Apis said...
This comment has been removed by the author.
aTy _faRed~ said...

dulu2 aty tulis kat buku jer..sampai comot buku tu..tak details n kemas macam ayu nyer...sangat teratur..:)-lepas ni ade baby checklist lak ek..:)

Hajar said...

Wah..bagus nye. Checklist ni sgt bergune utk b2b. Leh share tak? Hehe..if you don't mind la :). Hehe..tak malu kan saya ni. Sorry :). My email allured_mystery@yahoo.com

cikpia said...

tolong hantar softcopy!!!

bruce lee said...

brilliant! well organize! suka! suka! kalau xkeberatan, email kat wa2 blh? heee~

~Ayu BnSyg~ said...

Anis : Sent.

aty : Yup. Now Ayu ada baby check list je. =)

Hajar : No need to be sorry dear. Ayu dh sent dekat email dah. Please check

cikpia : Email ada x dear? Nak sent ke mana ni?

Wawa : Boleh Wawa. Meh kasi email Ayu sent

maya said...

wahhh.detailnya.....boleh share gak ke...skrg tulis kt buku jek..serabut tol.....tolong sy.....maya_7885@yahoo.com.tqvm..

nadia said...

boleh send email to me gak.. xtau nk mule dari mane.. please.. nadia.binti.abrahman@gmail.my

Anonymous said...

boleh sent kt sy suhailizulkifli@gmail.com

nadia said...

ops... silap email plak nadia.binti.abrahman@gmail.com

~Ayu BnSyg~ said...

maya & Anon : Sent =)

nadia : Dh sent dekat new mail.

Anonymous said...

semua ikut checklist ka? hari kejadiannya banyak jugak yg tak berapa teratur..seb baek pengantin cantek belaka..

~Ayu BnSyg~ said...

Anon : Nak kata ikut semua mayb tak tapi saya just sediakan aja. And memang majlis saya ada je yang tidak teratur. Saya hanya merancang tapi Allah yang menentukan. Thanks for saying that pengantin cantik sebab I'm not really admire my make up.

intAn vionisa said...

hai hula :)
boleh berbagi wedding review nya gak?
bagus bangett ^^
kalo boleh kirimi ke email saya di vionisa@yahoo.com (pleaseee)
ditungu yaa the check lis wedding reviewnya :)

terima kasiiih

~Ayu BnSyg~ said...

intan : Dah sent =)

adah said...

hi ayu :) shared baby checklist plak boley? really nice! kagum dgn ur effort on ur b2b checklist .thumbs up!

nur.syuhadah2011@gmail.com

~Ayu BnSyg~ said...

adah : Sent =)

noramoss said...

Hello there. Nice timeline.

Boleh share with me yours, appreciate if you can send to nr_moss@yahoo.com.

TQ.

~Ayu BnSyg~ said...

noramoss : Dah sent =) Sorry lambat ye :(

.hasina. said...

Nak pinjam semua plzzz hehehe...

hasinanazaruddin@yahoo.com

thanks!

~Ayu BnSyg~ said...

hasina : Dah sent

20 cent said...

wow! impressed..email kat i boleh ?norsyazana88@gmail.com

Anonymous said...

nak jgk boleh? ilahicintakita@yahoo.com.my. tqvm :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...