Monday, January 30, 2012

The Manhattan Fish Market

Kali ni nak review pasal The Manhattan Fish Market plak. Dah lama teringin nak mam sini tapi tak dapat2 gak. Alhamdulillah last 2 weeks dapat juga merasa. Actually 5rz suruh pilih nak dinner mane. Dalam fikiran Ayu ada 2 je. Satu, Sri Ayuthaya and another one is Fish Manhattan ni la. Last2 Ayu nak try Fish Manhattan dulu. 




So, we went to Mid Valley after work. We want to ordered Grilled Flamming Lobster Platter tapi time tu lobster tak de la plak. So tukar la order to this one


Manhattan Flamming Seafood Plater. Ada nasi dekat bawah, chips, sotong, fish, vege, udang and satu lg tu x tau. Hahaha :D
Cream of Mushroom & Seafood Chowder. Sup mushroom lagi sedap. Terima kasih.
Choclate Milkshake & 7 Up tapi 7 up x de gambar

Sedap! Tapi tak habis. Huhu. Masing2 tak berapa lapar sangat. So, Ayu tapau bawak balik. Sekali sekala mam sini memang best. And now, they having a promotion. Murah sangat. 

Prosperity Feast for 4 for RM108. That lobster tu saja harga dia RM109.90. So kalau order prosperity feast ni dah boleh save banyak dah. Boleh ajak kawan2 or family members.




Dessert dia Ayu tak merasa lagi. Teringin tapi time tu perut sudah berat. Karang muntah plak. So tak pelah. Maybe next time. So, siapa yang tak try lagi Fish Manhattan ni, try la. Sedap! =)

{From Ayu with ♥}

8 comments:

S.n.Fariza said...

COMEL. dh nampak perut dia.
take care

Khalisa Ridzuan said...

platter dia mmg byk gila smpai tak larat nk makan.kdg2 i share dgn husben i yg tak berapa kuat makan tu je.air je order 2.ngaha.

besar perut ayu.rs senak x? huhu..i yg br bape bulan ni serba serbi rs xkena.xselesa lgsg.huhu

Liyana said...

sy pun baru update psl the manhattan ni... same plk, hehe

klu ikut tekak sy, memang x sedap mana pun the manhattan ni... mcm tawar je.. hehehe sri ayuthaya lg best... tomyam die sedap! :)

Dulu Gadis, Kini Mama said...

ayu! lama tak tgk blog ayu. such a beautiful mama-to-be!!!

saffiya_aleesya @ echa said...

nampak menarik makanan tu dan rasa nak try yang prosperity feast tu..jimat gak!!

mia-ina said...

dh nmpk perut ...bestnya tgk ayu..lawa lak

~Ayu BnSyg~ said...

Fariza : Thanks. Perut mmg dah nmpk =)

Lisa : Ramai kata my tummy x besar sgt compared ngan berapa bulan Ayu pregnant skrg ni. Dh rasa cam dh x cukup ruang dah baby inside nak swimming. Nak kena baring je baru selesa. Hee~~~ :p

Liyana : For me sedap la. Tekak masing2. Later on Ayu nak try gak Sri Ayuthaya.

Dulu Gadis, Kini Mama : Chumel je nama samaran gitu. Heehhe :p Thank you dear

saffiya : Sila try and yup mmg sgt2 jimat.

Kak Mia : Hehe *blushing* Thanks kak

Anonymous said...

http://technologiesuae.com/#sale valium xanax side effects - took 2mg xanax

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...