Wednesday, November 13, 2013

Dr Cermin

Kan cerita pasal kereta kena pecah tu kan [post], next day tu was Deepavali. Hari Sabtu kan Deepavali hari tu? Public holiday. That day juga kami suppose tu attend a wedding dekat Bukit Kiara ke mana ntah. Dalam pemikiran ni dok fikir surely la bengkel semua tutup. Dah kate public holiday. 

Tengok kerosakkan yang telah kau buat durjana!




Planningnya nak repair cermin hari Ahad. Sabtu tu pergi wedding pinjam kereta mak. That week juga, my youngest sister balik and she wanted to use mom's car. Berebut plak nak pakai kereta mak. Last2 5rz malas tengok Ayu dengan Ain bergaduh, dia suruh Ayu mengalah sebab Ain bukan selalu balik pun. Kasi la dia enjoy. Sudah! Ayu teringin betul nak g wedding kawan Ayu tu. 

Lepas tu 5rz dok google2 dekat mana nak repair cermin kereta. Dr Cermin was among the best yang dia jumpa while blog walking. He called and said kedai bukak je Deepavali hari tu. Siap tanya2 harga for his model bla bla bla then dia ajak Ayu temankan dia ke bengkel. Tinggal Faris dengan mak kejap.


Details boleh contact that number

We went to the nearest bengkel la for sure. Sampai bengkel tanya dia brape lama boleh siap? They said 45 mins dah siap. Ok kagum kejap sebab secepat tu dia boleh buat. 


Tapi Ayu timing, tau brape lama dia buat? 2 jam! Habis masa dekat situ tu je! Celaka kau pencuri durjana! Habis masa kami! Habis melayang duit laki den jugak!

Balik disambut dengan anak dan anak2 buah adalah sangat heaven


{From Ayu with ♥}


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...