Friday, November 15, 2013

Thor 2, Thor 1 & Avengers

I'm sure ramai dah tengok Thor yang baru ni kan? Ayu x suka sebenarnya cita ni. X layan pun. Tapi after ke Dr Cermin [post] hari tu I'm a bit merajuk sebab x dapat attend wedding kawan Ayu. Tapi nak buat macam mane kan dah kena settlekan kereta. Celaka betul la kau pencuri durjana! Habis semua planning aku hari tu! 

5rz gantila tgk movie since x pergi wedding tu. Lagipun dah terlambat nak ke wedding tu. Petang dah pon. So, tengok movie jela. Movie tengoh hot of course la Thor. Ayu layan kan jela. 

Before masuk wayang, makan la dulu dekat Fish Manhattan. Late brunch since dari pagi x makan ape. Sibuk nguruskan hal kereta. Kau nampak x ape yang kau dah buat pada kami pencuri durjana? X habis2 lagi kemarahan ku pada mu pencuri durjana! 

Then masuk movie. Ok kali ni we tag along Faris. X paham sebenarnya time tengok movie tu. 5rz kate kena tengok Thor 1. Ok la skrg dekat Astro tengah main Thor 1 tu. Ayu tengok la tapi ada beberapa part yang Ayu still x paham. Pastu 5rz cakap kena tengok Avengers plak after that. Eh movie2 tu semua memang Ayu x layan. Tapi since Ayu dah tertengok Thor 2 and Thor 1, akan ku cuba tengok Avengers plak. Hahaha :D Berterabur tengok movie. 

That day jugak kami dok belikan new bear untuk Faris. Kan pencuri durjana tu siap ambik diaper bag Faris kan? Dalam tu ada teddy bear Faris. Kenala beli new bear untuk dia. Instead of teddy bear, kami belikan yang macam kelelakian sikit.


We called him turtle =)



{From Ayu with ♥}

4 comments:

harzharun said...

sama la..i pun x layan thor ke, avanger ke...selalu dulu2, part nak pilih moie, selalu x sependapat..last2 x tengok langsung...cerita yg sama2 suka juz fast n furios je...ahahha...

ok ek bawa anak masuk panggung?
i x pernah masuk panggung sejak ada anak...haru kan....

Cik Puan Rara said...

alololo turtle.suka eh dye ngan bear.princess layan kejap je.pas tu dicampak nya~

Chekgu Azrine said...

tak penah tengok citer2 camni..tak minta..hehehee

Nor Ayuni Rosli said...

harzharun: I x layan lansung Fast & Furious. Hehe. Depends la kalau awak nak bawak masuk panggung, bawak. X nak x payah. Tapi kalau masuk panggung mmg kami make sure kalau dia meragam, kami klua terus.

Rara: Ha'ah. Nak tdo kena peluk something

Azrine: X minta pun boleh. Hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...