Friday, April 4, 2014

Winter Sonata Trip - Trick Eye Museum (Day 2) Part 5

Surprise yang our t/g kasi adalah, dia belanja kami semua masuk Trick Eye Museum. Kalau ikutkan, dekat N Seoul Tower ni ada Teddy Bear Museum before this. Tapi t/g kate dah x de and dia ganti dengan Trick Eye Museum. Memang Ayu x nak pun masuk dalam whatever museum yang ada di Seoul Tower ni tapi, t/g kasi free. Yeay! Itu je surprise dia. Hehehe.

Trick Eye Museum ni ada 2. Kita masuk yang first dulu, then masuk ke museum yang ke 2. Museum 2 lagi besar dari museum 1 tapi, dalam tu lebih kurang sama je. Takde ape pun dekat sini. In fact, Ayu ada terfikir juga dekat Malaysia sama ada nak masuk ke x Trick Eye Museum ni. Lepas fikir masak2, Ayu fikir, x payah la sebab kalau x silap Ayu, dekat Shah Alam pun ada museum macam ni kan? Dekat sini banyak gambar. X de benda nak cerita sangat. Tengok gambar jela.

Entrance









Silap tempat Ayu ambik gambar ni. Meja nampak senget











  
Dekat sini kalau you all pandai ambik spot yang lawa, gambar memang jadi macam real. Ayu and 5rz x dela pandai ambik gambar pun, so sebab tu la gambar x brape nak real.








That's all for day 2. =) 
{From Ayu with ♥}

2 comments:

Chekgu Azrine said...

Still menarik jugak..
Rezki tg belanja kan

Ayuni Hj Rosli said...

Chekgu Azrine: yup yup yup!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...