Sunday, March 3, 2013

Tukar Pampers in less than 30 seconds?

*Sticky sponsored post. Scroll down for more fresh updates.*

Siapa sini yang boleh tukar pampers anak korang in less than 30 seconds? If can, tunjukkan bakat terpendam anda dengan menyertai pertandingan menukar pampers bayi di Huggies Dry Pants "Change for Better Convenience" Roadshow.  

The roadshow will be held from 25th February 2013 until 3rd Mac 2013 (Sunday). There will be a live performances, special promotion, giveaways, games, magis tricks and activities to keep you entertained. So, di mana roadshow ni diadakan? Di ruang legar Mydin USJ. Sambil korang shopping, boleh singgah sebentar di booth Huggies dekat ruang legar Mydin USJ. Korang boleh dapat kan free sample for Huggies Dry Pants and also berpeluang memenangi pelbagai hadiah menarik! 



With Huggies Dry Pants, hanya 3 langkah mudah seperti di atas diperlukan. Koyak, salin dan lepas. As easy as ABC right? 

Again, details pasal roadshow ni adalah seperti berikut:

Tempat: Ruang legar, Mydin USJ.
Masa: 25 Februari 2013 (Isnin) - 3 Mac 2013 (Ahad)
Pengumuman Istimewa: Sesi Cabaran Tukar Lampin 30 saat Huggies dan persembahan akan diadakan setiap hari pada masa berikut:
10.30 pagi, 2.00 petang dan last skali pada pukul 8.00 malam. 

Acara penutup plak akan berlansung pada 3 Mac 2013 (Ahad) dari 8.00 malam hingga 9.00 malam. 

So, what are you waiting for? Hurry up! Bring your baby and family there and just have fun! Who knows. You may just get lucky to win some prices.

{From Ayu with ♥}

4 comments:

cikpia said...

kalau lum ada anak leh pi tak? hehe

Erna OhShawl said...

erna awal-awal surrender. jangan harap la less then 30second. iman tak duduk diam langsung kalau nak tukar pampers. huhuhu

salam perkenalan :)

~Ayu BnSyg~ said...

cikpia : Boleh dear. Boleh survey2 brand Huggies ni macam mane.

Erna : Salam perkenalan juga. =)

~Ayu BnSyg~ said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...