Monday, March 11, 2013

Faris First Passport

Went to snap a pic for Faris passport. Faris jela since 5rz and I punya gambar still ada lagi. Itu pun unplanned. Just bawak kemeja Faris and sarung kan aje. Seluar still pakai seluar pendek biasa2 tu je. Ambik gambar passport kan nampak bahagian atas je. Bahagian bawah bukan nampak pun.

Tapi tu Faris tengah mengantuk sebab orang suruh tdo, dia x mau tdo. Takut la jugak nak ambik gambar passport sebab takut gambar passport Faris x elok nanti. But ok la. It turns out just fine.

Atas je smart

Muka ngantuk

5rz pegangkan Faris while I was the one yang tolong agahkan Faris. Masalahnya, bila flash dah klua, baru si Faris nak gelak. Lantak la Faris. So, his passport and ours pun dah settled. Cerita pasal buat passport, satu hal lagi. Geram oii geram. 

Ada gambar dia senyum cantik tapi we choose this one sebab gambar yang dia senyum tu kepala dia senget sikit.

{From Ayu with ♥}

6 comments:

Allene said...

alahai comelnya gambar dia...

~Ayu BnSyg~ said...

Allene : =)

♥ ROS ♥ said...

Nak berjalan mana ni..hahhaha

~Ayu BnSyg~ said...

Ros : Insya-Allah will reveal later

Puan Bardboo said...

saya dulu nak ambilkan gambar pasport for our baby memang susah..masa tu leher dia tak kuat lagi..

p/s: Saya ada buat segmen 'Aku Seorang Surirumah'. Segmen tamat pada 30 April 2013, dan hadiahnya adalah Mivva Beauty Box. Jom la join sekali ye.
Bacaan lanjut di sini: http://bardboo.com/segmen-aku-seorang-surirumah/jom-join-segmen-aku-seorang-surirumah

~Ayu BnSyg~ said...

Bardboo : Awalnya buat passport baby

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...