Friday, March 1, 2013

Faris 10 Months Updates

Regular updates for Faris. 



  • Penghujung tahun 2012 hari tu, when he was 9 months young, dia dah boleh merangkak. 9 bulan baru merangkak. Lambat kan? It's ok.
  • Berjalan still x boleh lagi tapi berdiri lepas tangan sambil joget2 dah boleh dah. =)
  • Jalan sambil pimpin tangan pun dah boleh cuma tak brape stabil lagi la.
  • Suka joget. Dengar lagu nak joget goyang2 kaki bontot semua.
  • Nak makan n menyusu susah skrg ni. Asyik nak main je kerjanya.
  • Aaa his first teeth started to show when he was 10 months. Ayu sedar pun time Ayu tgh bf kan dia. Memang dia suka gigit2 tapi kali ni dia gigit rasa sakit lain macam. Bila check, tgk dah ada gigi sebatang. But now dah ada 2 batang gigi dekat bahagian bawah.  


Aaa can you see his teeth? *Happy mommy I am*

  • Bercakap, memang tak boleh lagi la.


Below are some of gelagat Faris. 



This is cute. Tengah2 tengok kartun, dua2 tertido
Here's another one. Tengah main2, tetiba landing lengan ayah dia and lelap!
Elok la. Ayah tengok kartun kat sana, anak tengok kartun dekat sini.

Gambar kat atas ni plak time 5rz nak tdokan Faris. I was not in the room. 5rz dah kasi macam2 dekat dia. Susu x nak, tengok Pinocchio x mo. Upin Ipin pun x nak. Last2 kasi pegang minyak telon, terus lelap lena. Tu ha. Tangan belah kiri Faris tu. Pegang erat minyak telon dia. Kekeke. 


Pelik tengok diri sendiri ada 2

That's it I guess. Next month dah setahun dah anak bujang den. Wee~~

{From Ayu with ♥}

3 comments:

Mommy_Cha said...

faris...errr-err-err acik nak pinjam moto boley?
kihkihkih!

FUZY said...

yeahhh faris dah 10bulan....tak lama dah nak boleh belari....

Nor Ayuni Rosli said...

Cha: Jom ah rempit ngan Faris. Kekekek

Fuzy: Yeah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...