Wednesday, May 16, 2012

Baby Expo at Mid Valley

Rata2 Ayu dengar expo kat Mid Valley kali ni best kan? Semua hall dia bukak. Ayu pun puas hati sangat dengan expo kali ni. Banyak benda gak yang Ayu beli. Mostly barang for my baby la. Untuk Ayu ada 1 je.

Chumel je patung ni
For every expo, matlamatnye untuk borong seberapa banyak pampers yang boleh. Kalau dapt MamyPoko lagi best. MamyPoko memang sangat sesuai dengan kulit my baby. Dulu Ayu pnah mention yang selain MamyPoko, Huggies pun sesuai ngan my baby. But lately ni, Ayu x berapa minat plak ngan Huggies. Dia cepat bocor. Tapi ruam2 memang x de dekat kulit my baby. It just that, Huggies cepat bocor. Kadang tu sampai terkeluar bagai. After this no more that brand.


Beside MamyPoko, banyak gak brand pampers lain yang participate dalam expo kali ni. Antara yang menarik minat Ayu was jenama baru, Whoope. Cantik rupanya pampers Whoope ni. Warna purple lagi. Insya-Allah nanti nak try. Expo hari tu saje, Ayu bolot 10 pax MamyPoko saiz S. Insya-Allah boleh tahan sampai bulan 7 kot? Next expo bulan 7, so hopefully MamyPoko ada gak kat expo tu nanti, amin.

{From Ayu with ♥}

6 comments:

Cik Puan Mimi said...

bagus ayu beli byk terus..cita2 mimi nk buat camtu jugak la..bila ada expo nk borong mamy poko sebanyak mungkin. peram kt rumah. hehe

~Ayu BnSyg~ said...

Mimi : Ha'ah memang plan terus mcm tu since nak dapat harga MamyPoko kat luar mahal compare kalau dapat borong kat time Expo

mia-ina said...

hi klu ada ekspo mcm tu kat jb, nak je mia rembat byk.,.

Syima Syaz said...

petpet pun tak ok ayu...cepat bocor... drypers ok jugak

~Ayu BnSyg~ said...

kak mia : Turun jela sekali sekala borong byk2 terus

Syima : Ye?

Nadya Zahid said...

mamy poko mmg the best eh?nad xbli lagi pampers...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...