Thursday, May 10, 2012

Baby Expo

Who's going to Baby Expo starting tomorrow? Me going tomorrow and my SIL said MamyPoko will be there. Yeay!  Check out the price here.


Semestinya nak borong pampers and some of my baby's stuffs. Wee~~




Gambar kat atas tu adalah hari pertama keluar jalan2 after pantang. Pulun habis. :D

{From Ayu with ♥}

10 comments:

Anonymous said...

baby expo kat mne ye?

celebration of love said...

Wow... Pkai jean da... :) cepat fix la u...

cikpingu said...

syioknye leh pki jeans.. huhu.. kite kne diet abis abisan ni.. sume suar xmuat... jem otakk..huhu..

~Ayu BnSyg~ said...

Anon : Mid Valley. Boleh clik kat link yg Ayu kasi tu

celebration of love : Panjang la nama u. Still have some kilos to reduce gak tu

cikpingu : Jeans muat tp ada extra kilos kena buang lagi tu.

♥ balkidz_hunny ♥ said...

amboi sakan bergaya dgn jeans. lepas pantang mmg muat hari tue, pstu lame2 nan hadooo!

aku jeans dalam proses nak muat balik nie.

PUAN THALHA : said...

wah, ayu. bestnye dah abes pantang! hee. dah boleh jalan keluar pegi shopping. tak sabar jugak hati ni. hehe.

MissRhana said...

ehehe..sonoknye baby tu dpt pi mall :) folo u here :)

~Ayu BnSyg~ said...

Kidz : Ha tu maksudnye kau x jaga mkn la kot? Aku pun main belasah je mkn skrg.

Thalha : Ayu dulu pun x sesabar.

Rhana : ibu dia yg lagi seronok. Thanks dear

farhana shamsuddin said...

harus borong mmy poko...

~Ayu BnSyg~ said...

farhana : Ayu dh borong 10 babe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...