Monday, May 7, 2012

The End of 44 Days

Alhamdulillah selesai sudah 44 hari Ayu berpantang. Pantang ke? Ayu pantang juga cuma tak la pantang ketat2 sangat. Gitu la. Anyhow, weehoo dah boleh klua jalan2 and do some shopping! Wee~~~



{From Ayu with ♥}

4 comments:

elle's laaa~ said...

Best kn kak ayu bile da abs pntang.. huhuhu..

~Ayu BnSyg~ said...

Lela : Sgt best

Emma said...

Hi ayu,

Ayu g outing bwk ebm ye? boleh x ajar camne ayu buat. Sbb x brp paham cmne nk handle bila outing, nk bwk dlm keadaan beku ke, then nk panaskan and so on la.

Tq ye

~Ayu BnSyg~ said...

Emma : Yup bwk EBM tapi tak banyak sangat la sebab better direct feed je. EBM tu just in case kalau tak de nursing room. Slalu Ayu suka shopping kat Jusco sbb dia ada nursing room. Nak tau cara handle EBM, boleh try baca sini http://bnsyg-stories.blogspot.com/2012/06/how-to-take-care-of-your-ebm.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...