Monday, May 21, 2012

My Little Hero

Assalamualaikum.

Rasanya Ayu tak pernah tunjuk lagi gambar anak Ayu kan? Tunjuk gitu2 je adalah kan? Anyway, presenting my little hero, Muhammad Faris Adha bin Muhammad Fairuz. We just called him Faris. Inilah rupanya anak ibu yang ibu kandung selama ni. 

Fresh dari labour room


27th March, hari ke 4 and also on my birthday


Hari ke 25. Rambut dah terpacak :D





Kekenyangan after menyusu

Faris x brape pandai peluk bantal. Ni kejap je ni.


Everytime jumpa dengan orang ramai, slalu je orang cakap macam ni


"Eiii lebatnye rambut"
"Ha'ah memang lahir2 rambut dia memang lebat macam ni"
 
{From Ayu with ♥}


11 comments:

dilla nadila said...

Comelnye Faris nie..
Eh, nak nanges lak tengok baby....Ayu, jage faris elok2 ye..bia jadi anak yang soleh..Hopefully, diela dapat jugak baby comel cam faris nie...
Eh, baru nak kawen weekend nie, dah berangan nak baby..heheheee

Cik Puan Mimi said...

comeynye faris~~~
bantal kte same la plak ayu.hehehe
bumble bee right?

Cheyan said...

Memang lebat rambut dia la...hehe..terpacak2 lg..hensem ni nant..hehe

Mommy_Cha said...

rambut sama lebat dgn mikha :)

LisaLisut said...

haih la baby2.kenapa semua baby cute miut.hehe buat xsbr nk tgk anak sndri...hi faris :)

veesakura said...

hehe. same la kite. everytime jumpa orang, mesti orang tegur lebatnya rambut baby. hikhikhik :D

Suria said...

hensemnya faris ni!!
geram..hihi :D

~Ayu BnSyg~ said...

dilla : insya-Allah Dilla. Good luck jd pengantin ye. senyum selalu

Mimi : Tq. Yup BB

Cheyan : Amin :p

Cha : Ye ke? hehe

Lisa : hye aunty lisa. Semua baby, harusla chumel! mana ada baby yg x chumel. u punya turn x lama je lg yang

Vee : :D

Suria : tq

elle's laaa~ said...

sama la ngan HH, rambut lebat.. tapi now da botak atok dia cukur kan.. haha.. bile gi kedai emas, timbang rambut, amik kaw, 4oogram dah rambut HH..

|shuhadaothman|TM said...

alala. comelnye faris. such a beautiful name sis. :)

~Ayu BnSyg~ said...

Lela : Wah banyak gak rambut dia yerk?

Shuhada : Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...