Wednesday, May 23, 2012

Reunion 3 Ketul

Kejadian berlaku last 2 weeks when 1 of the member ajak untuk bertemu after 10 years tidak ketemu. Bincang2 semua dalam fb. Tapi biasalah, bukan senang nak gather together all in one. Masing2 dah ada life sendiri. Yang duduk jauh, ape ntah lagi kan?

Ili sorry gambar you tak de masa ni sebab dia masuk time form 5. This is time form 4. Cuba teka mana saya? FYI, cikgu tu adalah seorang penulis novel yang nama samarannya ialah Anis Ayuni. (Nak jugak ambik nama den kan) Pernah baca tak novel beliau?

Kalau nak tunggu semua free, memang tak dapatla kan? So, kita ikut majority jela. Antara cadangan nak berjumpa yang dibuat adalah :

  • Reunion je kat kenduri Hadi, who will become a groom this coming Sunday. Selalunya kalau kenduri kawin ni, orang jarang missed. Betul x? I'm ok with this one since Ayu pun dah remind 5rz nak g wedding dia. FYI, Hadi pun kawan 5rz. We both in the same school remember? Cuma Hadi class lain and 5rz class lain.
  • Hadi plak (bakal pengantin tu le) ajak 1 night stay dekat PD. This one Ayu lagi suka! Lama tak ke PD. Dah berangan dah nak booking duk kat chalet ape yang ada private pool tu?
  • Gather wat makan2 dekat umah Ayu. Eh2. Kenapakah umah den? This one Ayu malas sikit sebab malas nak masak, kemas segala bagai. 
  • Gather dekat Fullhouse, Wangsa Walk. Fine for me. 


Last2, majority vote yang last sekali tu. Gather dekat Fullhouse. Ok dah set time semua bagai. Alih2 3 orang je yang datang. Tahu tak berapa ahli keluarga dalam kelas kami? 12 orang sahaja. Terima kasih. 12 orang je pun susah nak buat reunion. 


Faris menangis oii


Semua tak ready. Dengan Faris nya duk meronta-ronta

Sian Faris berpanas

Sibuk plak ada orang lalu lalang


I'm not mad to all yang tak dapat hadir. Sesetengah orang tu, adalah. Ada yang macam mengelak pun ada. Macam nak mengasingkan diri. Yang tertukar time pun ada. Orang janji petang, diingatkan pagi. Hai la korang.

Tak apelah. 3 orang pun 3 orang la. We still have fun cathing up. 2 of them dah kawin and alhamdulillah dah ada anak dah pun. Sorang lagi bila ye Nurul Ili? Ngee~~ 


{From Ayu with ♥}

2 comments:

Liyana said...

xpela jnji ade dr xde kan.. hihi
anis ayuni? kenal bangat... byk kot koleksi novel die.. lalala

~Ayu BnSyg~ said...

Liyana : Banyak ye koleksi novel dia? Suka penulisan dia ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...