Tuesday, December 7, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan

Bismillah.

I know some of you mesti pnah dengar ttg satu laman web ni kn? Dipanggil Blog Pilihan Malaysia. Br2 ni keputusan blog pilihan Malaysia 2010 dh pun diumumkan. Bg yg terlepas or x tau sape yg menang boleh tgk kt siniPemenang mmg la sgt2 top. Wehuuu. Tabik spring la kt pemenang. And then skrg ni ada kategori br plak. Suka2! Kategori Blog Baru (2010) Pilihan. Ape lg. Ayu pun nk la mencuba nasib.

Ayu sedar Ayu bknlah sesiapa and Ayu tau siapa la yg sudi melekat kt blog Ayu. Yes I'm aware about that. And because of that, I'm trying my luck here in order to promote my blog. Heh? Desperate much? Call it whatever you want. Ayu ada matlamat Ayu sendiri kenapa Ayu bukak blog ni. And here I am. You guys out there. Come and join me! Who knows might be your luck? my luck? (Of course la Ayu nk menang!) Here's how to join

  • Anda perlu membuat satu entri yang ringkas tetapi menarik. dalam entri tersebut anda perlu :
  • letakkan link blog BPM ni. (Done. Atas skali)
  • nyatakan bila tarikh entri pertama blog anda. (sertakan link sekali) (Done)
My first entry would be on 26th March 2010 which was a day before my birthday and it's after my engagement day. Here's the link to my entry. 


Hanya itu saja yang anda perlu buat. Sila tinggalkan link entri tersebut pada ruangan komen disini. Tempoh untuk anda mendaftarkan blog anda untuk kategori ini akan berakhir pada jam 8 pagi 7 disember (selasa).. cepat jangan terlambat.

Blog yang macam mana boleh join?

Blog yang baru dibuat pada tahun ini tak kiralah blog anda personal, masakan, tutorial, atau apa saja tak kira lelaki atau perempuan atau pun suami atau isteri. Asalkan blog anda baru tahun ni buat.

Ini adalah kerana nak anda semua bersaing dengan bersih dan sihat. heheh.. selamat join!!

{From Ayu with ♥}

6 comments:

ElyaElmo said...

guslak ayuu!!!~ :)

Daleela said...

hehehe.. tahun depan mesti kite tercalonn. hehehehe..

Dear most welcome to exchange link.. let u noe when i'm don wif it.

~Ayu BnSyg~ said...

Elya : Thanks sayang.

Daleela : Ok sayang :)

fati said...

gud luck, dear!

nYomeL said...

gud luck!

.vna erman. said...

blog walking...follow my blog http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...