Friday, December 10, 2010

Quick Update - Bz sgt2

Salam.

Hr ni Ayu akn sgt bz ngan wedding preparation my dear friend. Actually before this mmg dh sedia maklum bz. Tolong dia ape yg patut. Wat doorgift dia ckit2 and smpi la siap. Tp hr ni akn jd bertambah bz. Pg2 lg dh kena g ambik fresh flower, beli reben, ambik kek, hntr kek, gubah sireh junjung and some other stuffs. Hr ni  saje ada dlm 3 org terdekat ngan Ayu yg akn nikah. Sabtu sanding and sabtu jgk cousin Ayu kt kmpg akn bertunang. Hmm ni mesti sbb tarikh nikah lawa gak ni. 101210. Mmg sgt2 bz. Ayu kehulur kehilir dok pg satu2 umah kwn Ayu yg nk kawen pada hari yg sama. This is utk jaga hati bakal pengantin. At least tnjk muka n say sorry sbb x dpt menghadirkan diri nnti.


So mlm ni Ayu akn g nikah Shiela. Klu korg still igt la, Shiela ni bertunang 1 day after I'm engaged and Ayu pnah ckp dulu 'walaupun Ayu tunang 1 hr awl dr dia, tp dia yg akn naik pelamin dulu'. How time flies. Hopefully everythings went well tonight and smpi bila2 la. Shiela nikah mlm ni and sanding esk. Malangnye, Ayu boleh dtg nikah dia je. Sanding x boleh nk dtg sbb kena bergegas blk kmpg utk cousin Ayu bertunang. Biasalah skrg musim cuti skolah, so ramai la nk kawin, tunang, berkhatan n mcm2 lg la. Hehehe bak kata Ayu, cuti skolah adalah musim mengawan. Hehehehe (Ye Ayu suka ckp mcm ni)


Time tmn Shiela wat rmbt kt saloon. Babe x aci u pki bj colour sama ngan makcik ni! I je yg lain. Sudah!

Doakn Ayu selamat pulang and selamat smpi dlm perjalanan Ayu ye. Have a blast weekend everyone. I know I will, insya-Allah :)

ps://Kate bz tp boleh plak dok update blog. If you notice, most of my entry was a scheduled entry. Sbb tu klu tgk time publish sama and lawa je. 

{From Ayu with ♥}

2 comments:

Firdani said...

hehe..ni mst dah karang smlm kn?keke

esok letak gmbr nikah dorg byk2 ye..hee

~Ayu BnSyg~ said...

Firdani : Yup2 smlam pg2 dlm kul 230 after blk dr umah pengantin :) Gmbr insya-Allah nnti k? Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...