Wednesday, December 1, 2010

5rz Dh Pndi Main Game Facebook!

Wah2. Si 5rz ni dh pndi main game2 kt FB. B4 ni nk tgk dia bukak fb pun payah. Slalu Ayu yg akn update kn fb dia. Skrg ni bkn main ligat lg dok main game kt fb. Hamboi2! Smalam mcm biasa kami slalu on9 and webcam sama before tdo. Then dlm kul 1 cam tu Ayu suruh dia g tdo dulu sbb I have another work yg kena siapkn. (5rz jenis yg kul 1030 dh msk tdo. X mcm Ayu. Mmg slalu tdo lmbt) Then lps dia ttp ym Ayu igt dia dh tdo la. Lps siap keja Ayu, Ayu saje tgk2 kt fb. Hmm on9 plak si 5rz ni! Ni x lain x bkn. Dok main game. Just look at this conversation


Ye saya garang. Percayala 5rz lg garang! Org je x tau! Tgk la siap dh tdo then bgn blk. Sggp tu. Masya-Allah. Then boleh plak mintak 5 minit sebelum nk tdo. Hmmm......

{From Ayu with ♥}

3 comments:

missAtiey said...

wah2..garang nyer cik ayu..hihi..garang2 manja gitu..hihi..

R-YuzSha said...

Cik Ayu, Kalau main game kt FB memang ter"Addicted".. Cuba Ayu try.. Sampai tak cukup tdo dbuatnyer.. last2 sha dah takmo main lg..

~Ayu BnSyg~ said...

Atiey : =)

R-YuzSha : Malas nak try. Nape rasa entry ni mcm ntah pape plak eh? Hahahha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...