Thursday, December 30, 2010

Foto By Razali : Wedding Photography Giveaway contest,

Bismillah.

*This is sticky mode entry. Please scroll down for more fresh update.*

Being a blogger is so much fun and sometimes giving you a lot of advantage as well! Macam-macam contest sekarang ni ada especially for bloggers. This is after all my second trial to join an online contest. 



Have you guys heard of Mohd Razali before? He is a photographer based in Batu Pahat, Johor. Married and his married life have completed with his new born baby boy, Rif Amsyar Bin Mohd Razali. Looking back of all his photos taken by him, it amaze me cause he is one of the type of photographer who loves to captured the natural beauty of his wife. Oh how lucky his wife would be. You know boleh selalu pose depan suami and keja suami snap gmbr isteri. Fun right? And now this young photographer is having a free wedding photography package giveaway total worth of RM 2011! Here's how to join 

  1. Click “Like” on his facebook page: (www.facebook.com/fotobyrazali)
  2. Find the blue poster and share it to your friends. You can also copy and upload it to your wall. Tag 10 of your friends to that poster. (Contoh blue poster yg mcm Ayu letak atas tu)
  3. Select one of the photos you like from any folder or from his blog or even from his personal facebook (facebook.com/razali), write an entry in your blog. The title must contain: Foto By Razali : Wedding Photography Giveaway contest, and express why you like his photography. Put a link under the photos such as source: Foto By Razali – http://blog.mohdrazali.com (Like for example I choose the photo below)
  4. Then share with your twitter account. Tweet the following message into your Twitter account*: RT @razali #malaysia #wedding #photography http://blog.mohdrazali.com/wedding-giveaway/ http://yourblogpost.com 
  5. Change http://yourblogpost.com to your blog post about this entry URL
  6. And lastly, comment in the bottom of this post. The comment must include these three details: When the wedding is. The name of the couple getting married. Where the wedding will be.

source: Foto By Razali – http://blog.mohdrazali.com

Why did I choose this picture? To think about it, banyak sebenarnya gambar yang menarik perhatian saya sampai tak tau nak choose mana satu. But this one picture ni memang saya adore sgt2. Nmpk kegembiraan jelas terpancar di dalam gambar di atas. Who doesn't love being married to the person that he/she loves right? Scene angkat-angkat sebegini juga termasuk dlm a-must-pose selepas saya sah bergelar isteri kepada tunang saya nanti. Dan jika diteliti betul-betul, gmbr ini diambil pada waktu senja, di tengah-tengah jalan raya. Dengan kereta di seberang sana nk lalu lagi but still, photographer ini pandai memberikan candid yang terbaik, I must say. Dan anda tidak perlukan pemandangan yang berlatar belakangkan gunung ganang yang tertinggi di dunia atau tercantik untuk mendapatkan shot yang cantik. Seperti gmbr di atas. Hanya berlatar belakangkan gunung atau bukit disitu (saya pun tak pasti), jalan raya yang dipenuhi dengan kedai-kedai lama sudah cukup memberikan impak pada gambar di atas. Semua ini dilakukan dengan hasil usaha seorang talented photographer yang bernama Mohd Razali. The editing pun saya rasa tidaklah terlalu over sampaikan menghilangkan keaslian gambar sebenar. Well done to the photographer!

So, I've join this even to the very last minute. Why not you guys pun join sama. Who knows, you I could be the lucky winner right? Amin. Hurry guys. It will ends on December 30st, 2010 at 12PM. 

ps://To get more details about this contest, please click here

{From Ayu with ♥}

6 comments:

ElyaElmo said...

goodluck ayu :)

fia said...

gud luck too

R-YuzSha said...

All the best of luck dear Ayu..
Mungkin tuah badan siapa tahu..

~Ayu BnSyg~ said...

Elya, fia & R-YuzSha : Amin. Harap ada rezeki Ayu. Thanks semua. *kiss*kiss*

lovelyadibah said...

auww..masuk gak :)yeayeah!!:)

p/s: ayu ,jom jumpa2 kt wedding daya:P

~Ayu BnSyg~ said...

dib : Wedding daya mane eh? Wedding iedayah ke sayang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...